FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Radunovic a caracterizat antrenamentele lui Pintilii la FCSB: „Nu are experiență, dar ne ajută foarte mult”

Articol de , - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 14:45 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 21:32

Muntenegreanul Risto Radunovic (30 de ani) a vorbit despre atmosfera din lotul FCSB în cantonamentul din Antalya.

Fundașul stânga a lăudat modul în care Mihai Pintilii se comportă cu jucătorii și apreciază atmosfera creată de acesta în timpul antrenamentelor. 

Un nou transfer pentru Dică la Mioveni » Belgienii știau că jucătorul vine la FCSB
MERCATO
Un nou transfer pentru Dică la Mioveni » Belgienii știau că jucătorul vine la FCSB

VIDEO Risto Radunovic, încântat de Mihai Pintilii în cantonamentul FCSB 

„Da, este cea mai bună atmosferă. E normal să fie așa. Devenim mai apropiați, devenim prieteni. Așa simt. Pintilii mereu a fost alături de noi. Ne ajută foarte mult. 

Nu are prea mare experiență ca antrenor, dar a învățat foarte multe și ne ajută foarte mult. Nu e în antrenorat de mult timp, dar are mulți ani în fotbal. A lucrat cu antrenori buni și a luat câte puțin de la fiecare”, a spus Radunovic în conferința de presă. 

Întrebat dacă jucătorii sunt afectați de discuțiile apărute în jurul lui Mihai Pintilii, care nu are licență de antrenor, Radunovic a răspuns categoric. 

„Nu. Noi suntem concentrați la antrenamente și la meciuri. Mă bucur că ne-am ridicat în clasament. Vom da totul pentru a progresa. Trebuie să fim mai bine pregătiți și mai concentrați. Trebuie să fim responsabili. 

Cu Ovidiu Kurti am făcut un alt fel de antrenamente. Nu suntem obișnuiți așa, dar ne ajută la forță și mobilitate”, a adăugat Risto. 

Citește și:

FCSB, ofertă pentru un jucător din Liga 1! Gigi Becali e gata să dea mai mult decât a dat pe Compagno

FCSB nu-și valorifică potențialul! Farul și CFR Cluj, marile profitoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează