FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gafă incredibilă a unui jucător de la FCSB, după ce Becali a anunțat ce antrenori are pe listă

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 18:02 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 20:12

Andrei Prepeliță (35 de ani) ar putea antrena la FCSB în sezonul viitor, fiind peste lista lui Gigi Becali, după ce acesta a fost refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică.

După un sezon foarte bun la FC Argeș, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a intrat în atenția lui Gigi Becali, însă ar putea avea probleme cu fanii.

După ce Becali a anunțat că se gândește la Prepeliță, pe o pagină de Instagram a fanilor FCSB a fost postată o poză cu antrenorul piteștean, tăiată cu un X, semn că acesta nu este dorit de suporteri.

Gafa lui Ionuț Panțîru

Fotografia a strâns peste 1.200 de like-uri, unul dintre aceasta fiind de la Ionuț Panțîru (25 de ani).

Gafă incredibilă a unui jucător de la FCSB, după ce Becali a anunțat ce antrenori are pe listă

Fundașul stânga a apreciat postarea, fără să-și dea seama că internauții vor vedea și că ar putea avea probleme la FCSB dacă Becali îl va alege pe Prepeliță.

27 de partidea juca Panțîru la FCSB, marcând un gol și oferind 4 pase de gol

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul. Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă!
 - Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali declarații de la palat despre viitorul celor de la FCSB: „O să pun un antrenor ieftin și o să mai vină doi fundași centrali”

Dezbaterea zilei » Contează cu adevărat cine e antrenor în acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB:

VIDEO Gigi Becali a început curățenia la FCSB » 7 fotbaliști pleacă în vară, inclusiv cel mai vechi din lot: „Nu mai aruncăm cu banii, tată”

Primul antrenor care anunță că e gata să negocieze cu Gigi Becali: „Se poate lucra cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează