FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul antrenor care anunță că e gata să negocieze cu Gigi Becali: „Se poate lucra cu el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 17:14 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 20:12

Ilie Poenaru (44 de ani) este pe lista lui Gigi Becali și ar putea fi ofertat pentru a o prelua pe FCSB.

După ce au căzut negocierile cu Nicolae Dică și Marius Șumudică, Gigi Becali are pe listă patru antrenori: Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni), Andrei Prepeliță (FC Argeș) și Eugen Neagoe (liber de contract).

Ilie Poenaru, gata să negocieze cu FCSB: „Se poate lucra cu Gigi Becali”

Antrenorul Academicii Clinceni, echipă pe care a dus-o în play-off-ul Ligii 1, a vorbit despre posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali, cel care l-a dorit la FCSB și în trecut. Poenaru mai are contract cu ilfovenii până la finalul sezonului și spune că e gata să negocieze cu omul de afaceri.

„O echipă ca FCSB, care are intenția de a te chema la negocieri, te face să te simţi apreciat. E normal ca în momentul acesta, după tot ce am realizat la Clinceni, să am oferte de la FCSB sau de la alte echipe. Mă bucur că sunt apreciat şi munca mea e apreciată. 

Deocamdată sunt sub contract cu Clinceni, mai avem un meci de jucat. Trebuie să vorbesc cu cei de la Clinceni, să văd dacă îmi dau voie să merg la negocieri. 

E posibil să am o discuție cu domnul Becali. De ce să nu poţi să lucrezi cu domnul Becali? Eu cred că se poate! Depinde de fiecare şi de modul de comunicare. Dacă ai argumente, cred că se poate colabora destul de bine”, a declarat Ilie Poenaru pentru as.ro. 

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul.  Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă așa cum zic eu, nu ca Piți. E glumă!
- Gigi Becali

Gigi Becali: „Poenarule, eu te-am făcut pe tine!”

Primul antrenor care anunță că e gata să negocieze cu Gigi Becali: „Se poate lucra cu el”
Ilie Poenaru, gata să negocieze cu FCSB

Pe 11 mai, după FCSB – Clinceni 2-2, Gigi Becali s-a luat de Ilie Poenaru.

„Poenarule, eu te-am făcut pe tine! Nu mai aveai nicio echipă dacă nu eram eu. A spus că ne-a citit? Ce citește el? Ce ar fi citit el fără mine? Campionatul tot îl iau, că Dumnezeu va fi împotriva lor. Poenaru a mâncat pâine de la mine. 

Nu zic că trebuiau să nu joace curat. Dar mie mi-au luat 4 puncte și cu CFR mergeau pe teren! Puteam să merg la Poenaru și să-i zic unele lucruri”, spunea Becali la Pro X.

VIDEO Gigi Becali declarații de la palat despre viitorul celor de la FCSB: „O să mai vină doi fundași centrali”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dezbaterea zilei, 21 mai » Contează cu adevărat cine e antrenor în acte la FCSB?

EXCLUSIV Ce spune impresarul lui Ulrich Meleke despre transferul internaționalului ivorian de la Botoșani la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1ianuarie
1ianuarie  •  21 Mai 2021, 22:57
Postat de venom999 pe 21 Mai 2021, 18:33

Nu e nicio promovare. Se scrie despre cine si/sau ce o sa aduca mai multe click-uri la articole. Daca se scrie despre Gigi si FCSB, asta inseamna ca sunt multi care intra pe astfel de articole. Daca nu ai fi trait degeaba pana acum, ai fi stiut acest lucru de 2 bani. Multi traiesc, dar putini gandesc.

Gigi Becali : "Suporterii noștri sunt așa cum sunt, nu au prea multe clase, vor înțelege ei" Dacă la asta te referi ai intrat direct în filozofia cartierului Berceni. Multe succesuri…

legendavisinie
legendavisinie  •  21 Mai 2021, 20:59

Pentru Corendon Cup e un antrenor foarte bun.

talpanicyus
talpanicyus  •  21 Mai 2021, 19:46

aceeasi gusteri ,stresati ,frustrati ! oare ce face Steaua!:P)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează