FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Ce spune impresarul lui Ulrich Meleke despre transferul internaționalului ivorian de la Botoșani la FCSB

Meleke (centru) ar putea fi coleg cu Moruțan și Oaidă din sezonul viitor (foto: Imago)
Meleke (centru) ar putea fi coleg cu Moruțan și Oaidă din sezonul viitor (foto: Imago)

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 15:09 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 15:27

Ulrich Meleke (21 de ani), fundașul central al lui FC Botoșani, se află în vizorul lui FCSB. Finanțatorul botoșenenilor, Valeriu Iftime, a dezvăluit în urmă cu câteva zile interesul lui Gigi Becali pentru ivorian.

După încă un titlu pierdut în fața lui CFR Cluj, patronul roș-albaștrilor se gândește la achizițiile pentru sezonul viitor și a pus ochii pe ivorianul Ulrich Meleke, fotbalist selecții la naționalele U17 și U20. 

Ulrich Meleke, dorit de FCSB

Ce spune impresarul lui Ulrich Meleke despre transferul internaționalului ivorian de la Botoșani la FCSB
Ulrich Meleke, alături de impresarul său, Alessandro Pezzoli

GSP a vorbit cu impresarul lui Meleke, italianul Alessandro Pezzoli, care spune că, momentan, nu a fost contactat de cei de la FCSB pentru a discuta despre fotbalist:

„Am auzit și eu că FCSB este interesată de Ulrich. Este posibil ca patronii celor două echipe să fi discutat despre un transfer. Dacă ei vor ajunge la o înțelegere, ne putem pune la masa negocierilor.

Nu mă surprinde interesul pentru Meleke pentru că e un fotbalist cu potențial imens și are doar 21 de ani.

Îi mulțumesc antrenorului Marius Croitoru, cel care l-a dorit pe Ulrich la Botoșani și care i-a oferit încredere. Botoșani e poate singurul club din Europa care propune un joc cu doi fundași centrali născuți în 1999. E un antrenor care merită felicitat pentru ceea ce face.

Botoșaniul a crezut în Meleke, cei de acolo l-au dorit foarte mult și au avut răbdare până a primit permisul de muncă, un proces destul de lung.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă se va ajunge la un acord pentru ca el să se transfere la FCSB”.

Alessandro Pezzoli impresariază alți 5 fotbaliști care joacă în România, la FCU Craiova 1948: 

  • William Baeten (24 de ani, mijlocaș central), 
  • Andrea Compagno (25 de ani, atacant), 
  • Ignacio Cacheiro (28 de ani, mijlocaș ofensiv), 
  • Lorenzo Paramatti (26 de ani, fundaș central),
  • Federico Taborda (32 de ani, portar).

Sunt foarte fericit pentru Craiova, pentru Trică și Bornescu și pentru familia Mititelu. După mulți ani de suferință în care au luptat contra tuturor, au reușit să promoveze în Liga 1. Am un mare respect pentru acest club.
- Alessandro Pezzoli, impresar

Becali, declarații despre viitorul celor de la FCSB: „O să pun un antrenor ieftin și o să mai vină doi fundași centrali”

Citește și alte articole din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO Bază grandioasă de pregătire în Liga 1: „Am fost la Munchen și este peste baza lui Bayern! Cea mai tare din Europa de Est”

Gigi Becali îi ia pe rând » Pe cine vrea la FCSB, după refuzurile lui Șumudică și Dică: „Român și ieftin. Sincer, mie de el îmi place!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bodystyle74
bodystyle74  •  21 Mai 2021, 17:00

Pe cand o moschee in baza de la berceni?

pspsps
pspsps  •  21 Mai 2021, 16:06

pfff, pai trebuie sa isi ia cetatenia romana, sa se converteasca la crestinism ortodox si sa se albeasca putin. la *** lui becali nu ai voie altfel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează