FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi ia pe rând » Pe cine vrea la FCSB, după refuzurile lui Șumudică și Dică: „Român și ieftin. Sincer, mie de el îmi place!”

Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB.
Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB.

Articol de , - Publicat vineri, 21 mai 2021 13:33 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 14:15

Refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică, Gigi Becali a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB. 

Gigi Becali a stabilit câteva criterii pe care viitorul antrenor de la FCSB trebuie să le îndeplinească. Trebuie să fie român, ortodox, și să nu ceară un salariu mare. Finanțatorul roș-albaștrilor a enumerat și câteva nume. Cel mai entuziasmat a fost când a vorbit despre Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off două sezoane la rând. 

Gigi Becali: „O să iau un antrenor român, ieftin”

„Eu vorbesc cu 2-3 antrenori, apoi aleg. Cu siguranță va fi un antrenor român. Străin niciodată nu veți mai vedea. Ce e aia? Antrenor român, ortodox. De ce să aduc altă religie? Nu știu dacă aduc cu experiență. Ăștia sunt prea scumpi. 

Am stat și m-am gândit. E bun Șumudică, dar costa 500.000 de euro cu tot staff-ul. Sunt bani mulți. Dacă nu te califici în Europa, ce faci? Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, Pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa. 

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul. Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă! Neagoe, da”, a declarat Gigi Becali. 

Marius Croiotoru, pe placul lui Gigi Becali

Marius Croitoru a declarat în mai multe rânduri ca nu ar colabora cu Gigi Becali în actualii termeni de la FCSB, în care patronul se implică în treburile echipei. Antrenorul Botoșaniului este însă pe planul finanțatorului. 

„Mie, sincer, îmi place fotbalul lui Croitoru. Are el nebunia lui, vorbește, dar nu o face din aiureală. A arătat pe teren. A făcut tot felul de peticeli și a jucat fotbal. Dar dacă îi ai pe ăștia ai mei? Ce dacă nu are licență. Îi aducem unul cu licență. Pintilii nu are încă voie să antreneze. Nu voi lua un antrenor mare expert, dar unul care a mai antrenat câțiva ani”, a spus Becali. 

Adrian Mutu n-a antrenat, n-a demonstrat. Vreau unul cu câțiva ani de antrenorat. La echipa de tineret mi-a plăcut, are ochi, mi-au plăcut schimbările.
- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali: „O să pun un antrenor ieftin și o să aduc doi fundași centrali”

Citește și alte știri despre FCSB: 

S-a spulberat mitul: FCSB „vopsește” antrenori » Marele bonus al colaborării cu Gigi Becali a dispărut

Dică. Nu Șumudică! » Gigi Becali îl readuce la FCSB, după ce în 2018 îl făcea praf la TV: „I-a luat mințile, a vrut să își bată joc de mine!”. Contre și cu MM Stoica

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (101)
rofed
rofed  •  26 Mai 2021, 16:49

de ce-l mediatizati permanent pe becali? fara el nu faceti rating? e un fost puscarias, condamnat definitiv in patru dosare penale, cu alte multe dosare pe rol, cu cea mai mare hotie din sportul romanesc, inconjurat de alti multi puscariasi din fotbalul romanesc, fara studii, de profesie "latifundiar". trebuie sa devina formator de opinie? exista directive in acest sens? mintilor romanilor spalate si controlate de vechea ideologie, pentru a nu se elibera le sunt necesare personaje precum becali, mitica dragomir, sosoaca, (vadim si paunescu s-au prapadit)?

masinimari
masinimari  •  21 Mai 2021, 19:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  21 Mai 2021, 19:18

Sincer, deși l-am simpatizat ca om... Becali îmi produce milă, cred că el este cel care s-a senilizat un pic și pe bune, televiziunile și ziariștii care l-au băgat prea mult în seamă l-au adus în această stare... Cum este posibil să iei toți antrenorii la rând și să le propui să vină să se umilească la FCSB. Deși sunt stelist (FCS-bist-am fost, cu b mic de la becali...), mă bucur de toți antrenorii care l-au refuzat pe acest „unic” credincios al lui Dumnezeu... ! Sunt 100% convins că nu numai antrenorii - de calitate - îl vor refuza dar și fotbaliști de calitate, precum și viitorii tineri care vor să devină fotbaliști. Epoca Becali în Liga I s-a terminat, o să mai trăiască doar din ce mai are în lot... 2-3 ani... noi suporterii ne-am cam prins de mult că doar banii i-au mâncat demnitatea cu care se tot bătea cu pumnul în piept că nu se va lăsa până când nu va câștiga alt trofeu... mi-e și rușine să-i pronunț numele, nici pe cel organizat de UEFA dar nici pe cele organizate de LIGA I-a și FRF... ! Este clar, Dumnezeu nu mai este cu... FCSB !

Vezi toate comentariile (101)
Comentează