FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV VIDEO Bază grandioasă de pregătire în Liga 1: „Am fost la Munchen și este peste baza lui Bayern! Cea mai tare din Europa de Est”

Adrian Mititelu Jr. a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Finanțatorul nou-promovatei FC U Craiova 1948 afirmă că va inaugura cea mai modernă bază de pregătire din România.
Adrian Mititelu Jr. a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Finanțatorul nou-promovatei FC U Craiova 1948 afirmă că va inaugura cea mai modernă bază de pregătire din România.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 09:33 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 13:47

Adrian Mititelu Jr. a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Finanțatorul nou-promovatei FC U Craiova 1948 afirmă că va inaugura cea mai modernă bază de pregătire din România. 

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1 și pregătește acum un proiect pe termen lung. Adrian Mititelu Jr. spune că o bază de pregătire de top va fi inaugurată în acest an și că se vor investi sume importante în academia clubului. Până atunci, un autocar în valoare de 550.000 de euro ar urma să ajungă în Bănie. 

Bază de 5 stele pentru FC U Craiova 1948

„Cel târziu, în toamna acestui an vom inaugura cea mai mare bază sportivă din România. Sunt 7 terenuri, 6 naturale și unul sintetic. Tot ce ține de spa, condiții de refacere, totul construit pe 10 ha. Terenurile există la ora asta. Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata. 

Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est. 

Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, a povestit Adrian Mititelu Jr., la GSP Live. 

VIDEO Bază grandioasă de pregătire în Liga 1: „Am fost la Munchen și este peste baza lui Bayern! Cea mai tare din Europa de Est”

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

OFICIAL FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1 » Atacă play-off-ul cu fotbalistul despre care GSP titra în toamnă: „I-a uimit pe toți”

Anunță spectacol la derby-urile dintre FC U și CS U Craiova: „Vor fi transmise în străinătate”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (81)
caoradea
caoradea  •  24 Mai 2021, 09:36

Baza mai buna decat la Bayern ? Atunci vor veni nemtii sa se antreneze la Craiova sau se vor transfera direct la FCU 48, ce sa intelegem de aici ?

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  22 Mai 2021, 12:31

Asta cand vine vorba de declaratii e mai prost ca taica-sau. Auzi la el baza mai buna ca a lui Bayern. Imi aduc aminte de taica-sau cand zicea ca mama, rupem Dinamo in doua, le dam scor, ii desfiintam si pierdea acasa 4-0 cu Dinamo :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Mai 2021, 08:03
Postat de Tavi A'visi pe 21 Mai 2021, 20:58

Într-o zi a venit Vorbaretul la vie. - De tăiat și de legat via este târziu, dar am să prășesc chiar de mâine. Un pui de vulpe a auzit vorbele leneșului și i-a spus vulpii: - Mamă, mamă, a venit stăpânul viei și a spus că are să sape via chiar de mâine. Vulpea i-a spus: - Îl știu eu pe stăpân. Nu vă fie teamă! Într-o bună zi veni leneșul la vie și zise: - De tăiat n-am tăiat-o, de legat n-am legat-o, de prășit n-am prășit-o, mâine am să cosesc iarba. Puiul iar a alergat neliniștit la mama lui. Aceasta din nou l-a liniștit. După o vreme a venit leneșul iar și a văzut buruienile și mai mari. - Sărmana vie! Am să dau foc buruienilor, ca să le stârpesc. - De data asta leneșul va face ce-a zis, le-a spus vulpea puilor și au fugit degrabă. Vorbaretul a dat foc buruienilor și a rămas el fără vie.

Intr-o zi, vulpea a dat nas in nas cu vorbaretul. Buna ziua vorbaretule, zise vulpea. Care vorbaret, zise vorbaretul, eu sunt martian. Vai ce bine, zise vulpea, hai sa ne casatorim!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close