FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

OFICIAL FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1 » Atacă play-off-ul cu fotbalistul despre care GSP titra în toamnă: „I-a uimit pe toți”

FC U Craiova 1948 se întărește cu Juan-Francisco Bauza (25 de ani), extrema argentiniană care a evoluat la Csikszereda în actuala stagiune.
FC U Craiova 1948 se întărește cu Juan-Francisco Bauza (25 de ani), extrema argentiniană care a evoluat la Csikszereda în actuala stagiune.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 21:03 / Actualizat joi, 20 mai 2021 21:57

FC U Craiova 1948 se întărește cu Juan-Francisco Bauza (25 de ani), extrema argentiniană care a evoluat la Csikszereda în actuala stagiune din Liga 2. El a semnat pe 4 ani cu alb-albaștrii și va purta tricoul cu numărul 10.

FC U Craiova 1948 a câștigat play-off-ul ligii secunde și a promovat în Liga 1. Oltenii au anunțat că vor urma două săptămâni încărcate, în care vor întări serios echipa. Primul transfer este cel al argentinianului Juan-Francisco Bauza, argentinian cu 6 reușite în acest sezon, informează ziarul patronat de Mititelu, Editie.ro. Bauza a semnat un contract valabil 4 sezoane și va purta numărul 10.

FC U Craiova 1948, primul transfer oficial

FC U Craiova 1948 a anunțat transferul pe pagina oficială de facebook: „Bine ai venit la Știința, Juan Bauza!  Revelația Ligii a II-a, jucător al echipei din Miercurea Ciuc, a fost transferat de către clubul nostru”.

FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1 » Atacă play-off-ul cu fotbalistul despre care GSP titra în toamnă: „I-a uimit pe toți”

FC U Craiova îl transferă pe Juan-Francisco Bauza

Juan-Francisco Bauza (25 de ani) a impresionat încă din prima rundă a actualului sezon de Liga 2, în remiza dintre FC U Craiova și Csikszereda, scor 1-1, din septembrie 2020. Marca atunci un gol superb, finalizând elegant o pasă lobată. Gazeta îl caracteriza „fotbalistul care i-a uimit pe toți”, de la comentatorii TV, la fanii de pe rețelele de socializare (Articolul respectiv AICI). 

FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1 » Atacă play-off-ul cu fotbalistul despre care GSP titra în toamnă: „I-a uimit pe toți”
Juan Bauza // sursă foto: sol915.com.ar

Bauza este o extremă dreaptă adusă de Csikszereda din Argentina, de la CA Colon. Sud-americanul poate evolua și atacant central, datorită calităților sale. Este tare pe picioare, imprevizibil, cu o tehnică peste media Ligii 2 și un plasament excelent. 

175.000 de euroeste cota lui Bauza, conform transfermarkt.de

FC U Craiova 1948, buget de play-off în Liga 1

Conducerea clubului a fost preluată de Adrian Mititelu jr., dar FC U nu a suferit pe partea financiară. Team managerul Mircea Bornescu susține că echipa sa are un „buget nelimitat” și că FC U s-ar putea compara cu primele echipe din Liga 1 pe plan financiar.

Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și 
salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat.
- Mircea Bornescu

VIDEO Mircea Bornescu: „Avem buget nelimitat!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Au „furat” startul! » Finala Cupei României nu e primul meci cu spectatori SCOtelulGalati

EXCLUSIV Ionuț Voicu, fotbalistul care a lăsat Liga 1 pentru atmosfera de la Rapid: „Mă retrag fericit și mândru!" + ce urmează în carieră

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  21 Mai 2021, 22:50
Postat de zagna pe 21 Mai 2021, 13:53

Pe Latovlevici l-ați luat ? Vedeți ca era liber și Ungureanul, iar pe dreapta nu-l scăpați pe Negrila, e in forma maxima...

Păi echipa avea nevoie de un paznic la vestiare. Că nu mai sunt fonduri la primărie și sau apucat clonaci de ... De asta interesul pentru Lato. Da am auzit că îl vrea și cineva de la tine din familie. Că cică e mai potent ca taicătul.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  21 Mai 2021, 22:46
Postat de eugen76_pan pe 21 Mai 2021, 08:48

care stie o cazare buna la Ploiesti?

Vrei adresa cimitirului? se doarme extraordinar acolo. Dacă nu mă crezi întreabă-l pe taicătu. Acum vreo 4 ani era el sârb, apoi era un bunic! acum e maică-ta. Nici nu ști care delirează mai mult: tu, echilibratu sau observator fecalar. Vă bateți pe prazul de aur a lui olguța. Ăla cu care se satisface singură! firește. Aaa... la Ploiești s-au distribuit deja afișe cu poza ta de profil. E recompesnsă pusă pe tine. Vrea unul să-și învețe câinele să latre, și crede omul că la ce față ai....

zagna
zagna  •  21 Mai 2021, 13:53

Pe Latovlevici l-ați luat ? Vedeți ca era liber și Ungureanul, iar pe dreapta nu-l scăpați pe Negrila, e in forma maxima...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează