FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova. 3 lucruri după debutul în Liga 2: prima reacție a lui Adrian Mititelu, cum au trăit ultrașii golul din prelungiri + fotbalistul care i-a uimit pe toți

Csikszereda Miercurea Ciuc - FC U Craiova 1-1 // foto: Facebook @ FC Csikszereda
Csikszereda Miercurea Ciuc - FC U Craiova 1-1 // foto: Facebook @ FC Csikszereda

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 17:38 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 18:03

FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a debutat ieri în Liga 2, remizând pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-1.

Toate rezultatele din etapa #2 a Ligii 2, AICI

La primul meci oficial în acest nou mandat de antrenor al lui Nicolo Napoli, Craiova a fost condusă mai bine de 80 de minute de Csikszereda, însă a reușit să revină în minutul 90+4, grație unui gol de generic marcat de Marian Anghelina din lovitură liberă. A fost un meci peste nivelul ligii secunde, cu ritm și multe faze de poartă.

3 lucruri interesante după debutul oltenilor în Liga 2:

1. Reacția patronului Adrian Mititelu imediat după meci

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei, a ținut să își felicite formația, în ciuda faptului că FC U Craiova a plecat de la Miercurea Ciuc cu un singur punct. Determinarea oltenilor i-a plăcut lui Mititelu. „Un joc bun, felicit echipa pentru determinare! E un război lung, fiecare punct contează!”, a scris acesta pe Facebook.

2. VIDEO Peluza Sud '97 a sărbătorit la terasă golul egalizator

Golul de 1-1, venit în minutele de prelungire, i-a extaziat pe fanii Craiovei. Aceștia au urmărit debutul întârziat în noul sezon al favoriților la terase, pe ecrane gigant. Reușita lui Anghelina din final a fost primită cu entuziasm de ultrașii din Peluza Sud '97 Craiova, conform imaginilor postate pe facebook. „Forța Știința, ale! Sudul e mereu cu tine! Te va apăra, te va susține, va fi mereu cu tine!”, s-a auzit aseară în Craiova.

  • sursă video: Facebook @ Viața în peluză

3. Juan-Francisco Bauza, un fotbalist de urmărit

Juan-Francisco Bauza (24 de ani), o extremă dreaptă împrumutată la Csikszereda din Argentina, de la CA Colon, a atras atenția tuturor. Sud-americanul a jucat aseară atacant central și a făcut franjuri apărarea Craiovei cu raidurile sale. 

Tare pe picioare, cu o tehnică peste medie și plasament excelent, „decarul” gazdelor a fost cel care a deschis scorul, finalizând elegant o pasă lobată, iar apoi a continuat să iasă la rampă. Acesta a fost protagonistul unei ratări uriașe înainte de pauză, când a trimis mingea pe lângă poartă după ce l-a driblat cu finețe pe portarul Craiovei, însă prestația sa per total a fost una care a impresionat pe toată lumea. 

A fost cel mai bun fotbalist de pe teren, lucru remarcat și de comentatorii partidei de pe stadionul „Municipal” din Miercurea Ciuc, care se întrebau cum de gruparea din L2 a reușit să aducă un astfel de fotbalist. Bauza joacă în România sub formă de împrumut de la CA Colon din Argentina. El a venit în iarnă la Chikszereda, după un sezon în care a fost împrumutat în Polonia, la Gornik Zabrze. 

FC U Craiova. 3 lucruri după debutul în Liga 2: prima reacție a lui Adrian Mititelu, cum au trăit ultrașii golul din prelungiri + fotbalistul care i-a uimit pe toți
Juan Bauza // sursă foto: sol915.com.ar

100.000 euroeste cota de piață a lui Bauza, potrivit Transfermarkt. Argentinianul a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în 5 partide pentru formația de eșalon secund

Următorul meci al Craiovei va avea loc miercuri, 9 septembrie, pe teren propriu. Formația lui Nicolo Napoli va primi vizita Ripensiei, într-un duel aferent primei etape a Ligii 2. Meciul a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus care au lovit echipa patronată de Adrian Mititelu.

Clasament Liga 2:

Alte știri din Liga 2:

REȘIȚA - PETROLUL. FOTO Fanii reșițeni au păcălit protocolul anti-coronavirus + Gafă greu de uitat comisă de Cobrea

Ștefan Bărboianu, prima reacție după accidentarea HORROR + declarații controversate: „Fugeam din spital dacă mă internau pentru coronavirus”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
george_br
george_br  •  09 Septembrie 2020, 10:37
Postat de pittt pe 08 Septembrie 2020, 22:22

Asa este.Foarte bună atitudinea tuturor jucătorilor care au alergat din primul pâna in ultimul minut in tricoul sfânt al lui Mititelu. Atata pot!!!!

Te-ai bagat *** Atata poti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  08 Septembrie 2020, 22:22
Postat de addytzu pe 07 Septembrie 2020, 00:10

Asa este.Foarte bună atitudinea tuturor jucătorilor care au alergat din primul pâna in ultimul minut in tricoul sfânt al Stiintei.

Asa este.Foarte bună atitudinea tuturor jucătorilor care au alergat din primul pâna in ultimul minut in tricoul sfânt al lui Mititelu. Atata pot!!!!

pittt
pittt  •  08 Septembrie 2020, 22:17
Postat de addytzu pe 07 Septembrie 2020, 00:25

"Din certificatul fiscal al reclamantei rezultă ca aceasta s-a înființat in anul 1995 reclamanta neexistînd in perioada in care susține ca au avut loc competițiile fotbalistice de asemenea reclamanta nu a putut dovedi ca s-a înființat pentru a continua activitatea echipei de fotbal prin urmare nu a dovedit ca ar deține palmaresul echipei de fotbal.Fostul club de drept public nu mai există a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau secțiile de baschet si volei feminin si masculin iar consilierii locali SI votat înființarea unui nou club fără secție de fotbal care fusese demult privatizată,transformată in societate pe acțiuni asa cum cereau legile acestei tari si regulamentele forurilor internationale." Prin urmare,asocierea imaginară dintre actualul club clonat de drept public si srl-ul impostorului de la anrp înfiintat ilegal in 2013 din ordin politic nu are nici o legătură cu trecutul,istoria,spiritul si traditia acestei echipe de fotbal iubită de milioane de suporteri.

Baga si hotararile judecatoresti prin care FCU are ceva pe lumea asta inainte de 2017!!!! Nu sunt si nu vor fi niciodata, pentru ca ala e anul infiintarii, atunci a fost inscrisa in registrul comertului. Mititelu nici nu poate sa ceara ceva in instanta, si nici nu o va face.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează