FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA#2

LIGA 2. S-a terminat etapa cu numărul 2 » Doar 3 echipe au punctaj maxim! Cum arată clasamentul

U Cluj a pierdut acasă cu ASU Poli, 0-1 FOTO: facebook.com/FCUCluj
U Cluj a pierdut acasă cu ASU Poli, 0-1 FOTO: facebook.com/FCUCluj

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 07:00 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 19:09

Etapa secundă din Liga 2 s-a încheiat cu victoria celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1, contra nou-promovatei CSM Slatina.

  • În fiecare etapă a acestui sezon, o echipă va sta, ierarhia cuprinzând 21 de formații. În prima rundă, CSM Reșița a fost cea care nu a jucat, acum i-a venit rândul Ripensiei Timișoara

După primele două runde, doar 3 formații au punctaj maxim. E vorba de Dunărea Călărași, Rapid și Farul Constanța.

Clasament Liga 2:

Rezultatele etapei secunde din Liga 2:

ACS Viitorul Târgu Jiu - CSM Slatina 2-1

FINAL » U Cluj - ASU Poli Timișoara 0-1

U Cluj a fost învinsă surprinzător de ASU Poli Timișoara, scor 0-1, în singurul duel din Liga 2 al zilei. Gazdele au avut un joc lipsit de strălucire, singurul fotbalist periculos fiind veteranul Dorin Goga, care a trecut pe lângă gol în câteva rânduri. Bănățenii au răpus-o pe U Cluj grație unui gol de generic înscris de Sergiu Popovici în minutul 70. Fotbalistul lui Poli a marcat dintr-o lovitură liberă executată excepțional.

VIDEO cu golul AICI

  • A marcat: Popovici 70
  • Vezi AICI statistici!
  • Accidentat etapa trecută, în meciul câștigat de U Cluj cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău, Gabi Tamaș a fost diagnosticat cu ruptură de menisc, însă a insistat să joace astăzi, fiind integralist! „Am programat deja operația marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mă mai doare așa tare. Fac tratament, am făcut sală, pentru a-mi crește masa musculară. Nu s-a umflat nici atunci și nici acum nu este umflat”, declara fundașul central. Mai multe detalii AICI

U Cluj - ASU Poli Timișoara, echipe de start

U Cluj: Muțiu - Luchin, Tamaș, Mureșan, Ilieș, Novac, Neciu, Negrean, Filip, Roskopf, Goga 
Rezerve: Vâtcă, Mâneran, Rus, Inacio, Gavra, Golan, Barbu, Taub, Telcean 
Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli Timișoara: Borbei - Sofran, Scutaru, Mera, Pamfile - Codrea, Ignea - Munteanu, Popescu, Popovici - Axente 
Rezerve: Murariu, Jurj, B. Vasile, Andrei, Coadă, Lazonja, Manea 
Antrenor: Octavian Benga

CS Mioveni - SCM Gloria Buzău 0-0

  • Vezi AICI statistici!
  • Vereș, fotbalistul gazdelor, a fost eliminat direct după o intrare criminală, cu talpa sus!

În ultima partidă a zilei de duminică, CS Mioveni a remizat cu SCM Gloria Buzău, scor 0-0, deși oaspeții au evoluat în superioritare numerică încă din minutul 6. Buzoienii au ratat în minutul 19 un penalty executat de două ori. Cristian Ciobanu a bătut prima oară, Iustin Popescu a apărat, însă arbitrul Vlad Baban a dictat repetarea loviturii. Motivul? Goalkeeper-ul depășise în mod evident spațiul porții. Ulterior, același Cristian Ciobanu a tras mult peste poartă. 

Argeșenii au tras cu dinții de egal și au obținut până la urmă un punct, rezistând atacurilor în valuri ale trupei lui Ilie Stan. 

Am jucat aproape 90 de minute cu un om în minus. Am jucat acasă și m-aș fi bucurat foarte tare să câștigăm toate punctele puse în joc. Dar când joci în 10 oameni e foarte greu să ții ritmul, mai ales că avem jucători care sunt în urmă cu pregătirea fizică. Vreau să îi felcit pe jucători care au avut o atitudine extraordinară și sunt sigur că vom face lucruri frumoase împreună. Trebuie să ne întărim zilele următoare, ne așteaptă un meci foarte greu la Slobozia weekendul viitor, de la care sper să ne întoarcem 3 puncte - Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

Am obținut foarte puțin, în condițiile în care am avut superioritate numerică din minutul 8 și 2 penalty-uri ratate. Îmi este foarte greu să comentez, să pierzi două puncte într-un asemenea fel este incredibil. Fără dorință, fără determinare. În fiecare săptămână încerc să fac programul să fie cât mai bun, dar îmi este din ce în ce mai greu să fac băieții să realizeze că la meciuri este altceva. Pandemia în loc să ne facă mai puternici, ne-a distrus. Cel puțin mental. Nu știu dacă am legat 5 pase o dată sau de de două ori. Sunt sigur că la meciul viitor se va schimba total atitudinea - Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău

CSM Reșița - Petrolul Ploiești 0-4

Viorel Moldovan a obținut prima victorie pe banca Petrolului, după surpriza neplăcută din prima rundă, 1-2 cu Farul. Jocul de la Reșița, disputat într-o atmosferă deosebită, s-a rupt în minutul 36, când Alberto Cobrea a scăpat mingea trimis de Ekollo. Din acel moment, ploieștenii au controlat cu autoritate ostilitățile, singura scăpare fiind în minutul 73, când Laurențiu Buș a obținut o lovitură de la 11 metri, ratată de Astafei.

CSM Reşiţa: Cobrea - Lungu, Dudea, Dumitraş, Ilie - Danci, Breşneni - Chra, Astafei, L. Buş - Ene 
Rezerve: Zimmermann - Szijj, Bonboc, Matulevicius, Vasiu, Vădrariu, Bagherea, Raşnoveanu, E. Dat 
Antrenor: Alexandru Pelici 

Petrolul: Avram - Mendoza, Vajushi, Manolache, Ţicu - Meijers - Bratu, Ekollo, N. Lax, P. Roige - Balint 
Rezerve: Lungu - Răuţă, Levy, Poelmas, Zasavitchi, S. Tudor, Constantinescu, Enache, Diarra Antrenor: Viorel Moldovan

Csikszereda Miercurea Ciuc - FC U Craiova 1948 1-1

Csikszereda: Rybansky - Takacs, Intzidis, Apro, Palmeș - Bara, Gonzales - Botorok, Bauza, Marrone - Salvatore
Antrenor: Valentin Suciu
Craiova: R. Popa - A. Gîț, C. Gugu, Huyghebaert, R. Negru - V. Pop, Anghelina, C. Cristea - R. Răducanu, A. Ciolacu, C. Bălan 
Antrenor: Nicolo Napoli

Rapid București - Pandurii Târgu Jiu 2-1

Rapid a câștigat meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1. Ștefan Pănoiu a marcat primul său gol pentru Rapid în minutul 28, după o fază încâlcită în careul oaspeților. Surprinzător, gorjenii au ripostat imediat, prin Velcotă, în minutul 33. Golul victoriei a fost semnat de Hlistei, dintr-un penalty contestat. Țîră a căzut în careul advers în minutul 59, dar reluările nu au putut arăta clar un contact. 

Sunt foarte, foarte supărat pe golul primit, dintr-o fază fixă. Adversarul a jucat cu ambiție. Nu a fost deloc ușor. A trebuit să desfacem jocul prin pasele noastre. Poate, dacă dădeam golul 2, scorul ar fi fost mai mare. Am întâlnit un adversar imprevizibil. Nu am avut posibilitatea să îi urmăresc. Știam că au venit ceva jucători, dar nu i-au înregistrat. A fost mai dificil pentru mine.
- Adrian Iencsi, antrenor Rapid

Echipele de start

Rapid (4-3-3): Drăghia - Voicu, Crișan, Manole, Goge - Sefer, Lazăr, Pănoiu - Drăghiceanu, Țîră, Hlistei 
Rezerve: Tătaru, Mocioacă, Ilie, Costin, Dulca, Fica, Jorza, Benzar, Pop 
Antrenor: Adi Iencsi
Pandurii Tg. Jiu (4-3-3): Adalcescu - Vasilescu, Pleșa, Gal, Cuțitoiu - Dobre, Velcotă, Bauben - Zaborowsky, Tănăsoiu, Bunga
Rezerve: Oprița, Iovicin, Șendroiu, Gheorghe, Simionescu, Cornicioiu, Cojocaru, Ștefan
Antrenor: Călin Cojocaru

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 3-1

Dunărea Călărași - ACS Comuna Recea 3-0

Turris Turnu Măgurele - Metaloglobus București 2-2

Farul Constanța - Aerostar Bacău 1-0 

  • A marcat: Măzărache '24
  • Constănțenii au evoluat cu un om în minus încă din prelungirile primei reprize. Florin Bălan, puștiul de 18 ani al „marinarilor”, a fost eliminat pentru un gest nesportiv.
  • Vezi AICI live+statistici!

Citește și alte știri despre Liga 2:

Petrolul Ploiești, transferuri pe bandă rulantă! Un fotbalist crescut de Atletico Madrid a semnat cu „Lupii galbeni”

Mutare de urgență a lui Mititelu, după ce FC U Craiova și-a pierdut toți portarii pentru prima etapă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
george_br
george_br  •  09 Septembrie 2020, 10:15

De fapt, etapa a 2 -a se incheie azi, odata cu restanta dintre FC Universitatea si Ripensia. Noapte buna GSP!

addytzu
addytzu  •  08 Septembrie 2020, 16:41

Liga a doua.Liga echipelor de traditie din fotbalul românesc.

addytzu
addytzu  •  08 Septembrie 2020, 16:37

Bravo Fotbal Club Universitatea 1948 adevărata Stiinta iubită de milioane de suporteri.Felicitări tuturor băieților pentru atitudinea de războinici pe care au avut-o din primul pâna in ultimul minut.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close