FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii lui FCSB reacționează dur: „Un alt transfer reușit de MM Stoica! E de râsul plânsul. Noi voiam să-l convingem pe Oli”

Fanii nu-l vor pe Dinu Todoran la FCSB
Fanii nu-l vor pe Dinu Todoran la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 23:07 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 23:23

Dinu Todoran (42 de ani) este noul antrenor de la FCSB, după anunțul făcut în această seară de Gigi Becali.

Deși nu se afla inițial pe lista patronului FCSB, Dinu Todoran a fost ales de omul de afaceri, când a aflat că aceasta se afla la biserică în momentul în care a fost căutat de Mihai Stoica pentru a lucra la Academia FCSB.

Fanii nu-l vor pe Dinu Todoran la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galerie FCSB, a comentat decizia lui Gigi Becali, spunând că nu este de acord cu ea. Mai mult, suporterii susțin că erau gata să-l convingă pe Cosmin Olăroiu să revină la echipa roș-albastră.

„Ce să mai comentăm? O să facem cea mai mare performanță din istoria Stelei... Ăsta e un alt transfer reușit de MM Stoica. Ce naiba mai e de zis?!

A venit Dinu Todoran... E de râsul plânsul ce se întâmpla la noi! Eu cu băieții ne deciseserăm să îl sunăm pe Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) ca să îl convingem să vină și să ne ajute la Steaua, iar în seara asta am auzit marea bombă, Dinu Todoran.

Suporterii m-au sunat să mă întrebe dacă e adevărat. Nimeni nu credea așa ceva. Nu mai am cuvinte. Râd singur și vreau să îmi revin”, a spus Gheorghe Mustață pentru Prosport.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, mutare-ȘOC: Dinu Todoran antrenor la FCSB! „L-am ales pentru că atunci când l-am sunat era la biserică

Gigi, pe astea le-ai văzut?! Ce spunea Dinu Todoran despre o colaborare cu Becali: „N-are ce căuta în vestiar. Eu am principii, nu poate face el schimbările”

Declarațiile lui Dinu Todoran care îi vor înfuria pe fanii FCSB: „Sunt dinamovist de mic! Regret și că nu am jucat pentru Rapid, pe Giulești”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Mai 2021, 17:09

Mai Mustata, daca nu l-ai vrut pe Sumudica, acum multumeste-te cu... Tudoran! Cu Sumudica aveai garantia ca FCSB poate castiga titlul pe cand cu Tudoran, cu siguranta echipa va "inota" pe la mijlocul clasamentului. Cat despre meciurile internationale, aici se va arata adevarata fata a noului antrenor: va face ceea ce ii va dicta MM!!

ali.bec
ali.bec  •  22 Mai 2021, 15:07
Postat de raducanu pe 22 Mai 2021, 14:11

parerea mea: daca se vor vinde jucatori ca Tanase, Morutan plus inca vreun jucator de baza, prezic ca FCSB se va lupta pentru Play Out in sezonul urmator.

Oricum vine falimentul. Deci play-out sau -off nu contează.

luciann
luciann  •  22 Mai 2021, 14:14
Postat de id_valentin pe 22 Mai 2021, 11:25

suporterii fcsb nu au inteles mai nimic...pai v-a explicat g.becali in trecut cum e cu fotbalul, cand vrea Dumnezeu ii puteti elimina si pe Ajax...nu asa a zis becali cand i-ati eliminat pe cei de la Ajax, ca asa a vrut Dumnezeu sa castige fcsb dubla?...si atunci cum naiba sa mai conteze valoarea, calitatile antrenorului, evident ca se schimba tot si un antrenor care merge frecvent la biserica e mai aproape de Dumnezeu si astfel Dumnezeu va rasplati pe acel antrenor si pe patron-gigi(vedeti ce logica simpla a la g.becali?)... suporteri ai fcsb ce naiba nu intelegeti...daca Dumnezeu vrea fcsb poate bate si pe M.City...in curand g.becali o sa trimita suporterii la biserica sa se roage sa castige echipa in loc sa o sustina din tribune...

Dumnezeu e neutru la fotbal nu poate avantaja pe cineva, fara sa dezavantajeze pe altcineva! Nu i-a explicat nimeni fariseului...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează