FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liviu Ciobotariu este în pole-position pentru a prelua FCSB

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 09:55 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 10:13

După demisia lui Nicolae Dică, Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a orientat către Liviu Ciobotariu (51 de ani), favorit acum să preia echipa roș-albastră. 

Cu FCSB rămasă fără „principal” după demisia lui Nicolae Dică, Gigi Becali a întocmit o listă scurtă pe care s-au aflat Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță, Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu. Ultimul, momentan angajat la FC Voluntari, este favorit să preia vicecampioana! 

Fake news alert: FCSB vrea antrenor cu relații mari la Gazeta Sporturilor
EDITORIAL
Fake news alert: FCSB vrea antrenor cu relații mari la Gazeta Sporturilor

Liviu Ciobotariu, favorit să preia FCSB 

Marți, Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe erau în atenția lui Gigi Becali, conform Fanatik, însă doar primul a rămas în cărți pentru a prelua banca tehnică a roș-albaștrilor.

De ce a căzut varianta Eugen Neagoe

Din informațiile Gazetei, Eugen Neagoe nu ar accepta să lucreze în condițiile impuse de Gigi Becali, care vrea să se implice în alcătuirea echipei de start și la schimbări. În plus, acesta are o relație excelentă cu Victor Pițurcă, aflat în conflict cu Gigi Becali.

Ce spunea Gigi Becali luni: „Țin foarte mult și la Ciobotariu și la Neagoe”

„O să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract. La amândoi țin foarte mult, pentru că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni. La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. 

Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu. La fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, spunea Gigi Becali luni, conform sursei citate.

Ciobotariu și Neagoe, cu trecut dinamovist

Ambii antrenori aflați în atenția lui Gigi Becali au legături cu Dinamo. Ciobi a jucat la Dinamo între 1998 și 2000 și 2004-2005 și a antrenat la Dinamo 2 (decembrie 2010 - iulie 2011) și la Dinamo între iulie 2011 și aprilie 2012. 

De partea cealaltă, Neagoe a făcut parte din lotul lui Dinamo între ianuarie și iulie 1998, bifând 12 partide. I-a antrenat pe „câini” în perioada iulie - august 2019.

Liviu Ciobotariu este în pole-position pentru a prelua FCSB
Liviu Ciobotariu // FOTO: Imago
  • Ciobotariu a antrenat la FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Dacia Unirea Brăila, Dinamo, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt. Din mai 2021 o pregătește pe FC Voluntari.
  • Neagoe le-a mai pregătit pe Pandurii, Drobeta Turnu Severin, ASIL Lysi, Aris Liassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra. Din august este pe banca lui U Cluj, cu care tocmai a învins-o pe FCSB

VIDEO. Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Citește și:

„Fratele trebuia să plătească primul după antrenor” » Nici MM Stoica nu a scăpat de furia lui Gigi Becali

Andrea Compagno conduce un top fantastic al fotbaliștilor italieni: „Mă crezi dacă îți spun că am descoperit acum?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
alexiosas
alexiosas  •  03 Noiembrie 2022, 18:22
Postat de concret pe 01 Noiembrie 2022, 23:30

Sa moara cici, marti seara pe gsp gasesti numai stiri despre campioana umilintelor, fcfcsbeaua berceni. Incredibil ziarul asta, cum ma sa fii asa pe fata pro puscariile astea? Baaaa, voi nu sunteti nici macar pseudo-jurnalisti. Puteti sa imi moderati comentariul, asta nu schimba cu nimic realitatea!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

malinr
malinr  •  02 Noiembrie 2022, 14:23

"Eu sunt stăpânul și ce voi spune eu se va face. O să vezi!" - George Becali 2022

malinr
malinr  •  02 Noiembrie 2022, 14:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează