FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Fratele trebuia să plătească primul după antrenor” » Nici MM Stoica nu a scăpat de furia lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 15:58 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 16:44

După criticile la adresa lui Nicolae Dică și a jucătorilor, Gigi Becali, patronul FCSB, nu l-a menajat nici pe Mihai Stoica.

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că și managerul echipei ar fi trebuit să plătească pentru rezultatele slabe, după antrenor, dar spune că aceasta este salvat de relația dintre cei doi.

Dică a demisionat de la FCSB! Anunțul oficial al clubului a venit după 6 ore » Cine va conduce echipa cu West Ham
FCSB
Dică a demisionat de la FCSB! Anunțul oficial al clubului a venit după 6 ore » Cine va conduce echipa cu West Ham

Gigi Becali: „Mihai Stoica e primul care trebuia să plătească”

„Mihai este fratele meu mai mic. Ceilalți sunt toți prietenii mei, că lucrez cu ei, dar vina o au toți! De ce? Atât timp cât echipa nu joacă, nu pasează... OK, mâncăm bătăi, dar să jucăm.

Dar atât timp cât echipa nu joacă, toți sunt vinovați. Toți din jurul echipei trebuie să răspundă. La mine nu răspund, pentru că îi iubesc, sunt prietenii mei. În mod normal, la ce se întâmplă, trebuia să plătească toți, staff-ul, toată lumea. 

Fratele trebuia să plătească primul după antrenor, pentru că el este în locul meu. Vedeți? Dacă e frate, ce să-i fac?...”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali, pe 14 octombrie: „MM Stoica a demonstrat că nu se pricepe”

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali l-a contestat public pe Mihai Stoica, reproșându-i acestuia că nu se pricepe la transferuri.

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe. 

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Citește și:

Dragomir i-a găsit deja înlocuitor lui Dică: „Vai de mine, e trăsnet! Are sânge în instalație”

Se schimbă legea sportului: FCSB va putea să joace în Ghencea! » Rivalii de la CSA Steaua acuză: „Proiect cu dedicație”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
adriann_
adriann_  •  02 Noiembrie 2022, 10:57

Nici o grija ciobane, "fratele" asta cartonat va fi alaturi de tine cata vreme il platesti, nu pleaca de bunavoie oricat l-ai umili :))

fcsarbitri
fcsarbitri  •  01 Noiembrie 2022, 19:41

un nimeni,terranovaaa.

johny2003
johny2003  •  01 Noiembrie 2022, 19:32

primul care tre sa plateasca e cici... Dar daca e Fariseu Fatarnic ce sa-i faci...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează