FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir i-a găsit deja înlocuitor lui Dică: „Vai de mine, e trăsnet! Are sânge în instalație”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 10:42 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 11:16

Nicolae Dică (42 de ani) și Ilie Poenaru (45) au demisionat astăzi de la echipele lor, FCSB, respectiv UTA. Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, îl vede pe cel din urmă potrivit pentru funcția de „principal” la clubul lui Gigi Becali. 

Dragomir consideră că Dică „nu e antrenor slab”, dar că nu s-a putut impune în fața jucătorilor, astfel că s-a ajuns la haos în sânul echipei. 

Dică a plecat după ce Becali l-a luat peste picior: „Ce vreți, să mergem în Divizia B?!”
U CLUJ - FCSB 2-1
Dică a plecat după ce Becali l-a luat peste picior: „Ce vreți, să mergem în Divizia B?!”

Dumitru Dragomir, imediat după demisia lui Nicolae Dică: „Era haos total la FCSB! Nu avea și «biciul»”

„După discursul lui Gigi de aseară, am știut sigur că e dat afară. Echipa nu mergea, e haos acolo. Nu știu cât de vinovat este Dică, dar juca fiecare pentru el. Lotul de jucători e bun, echipa slabă. Au câștigat unul-două meciuri cu noroc, cu niște penalty-uri... mă rog, nu discut despre ele... dar când am spus că este haos total la echipă, m-a contrat MM Stoica. Bă, nu intrați nici în play-off!

Dică nu e antrenor slab, dar nu a putut să strunească echipa. Toată lumea dă în apărare, dar ascultați-mă... în momentul în care vin doi-trei atacanți și tu rămâi doar cu fundașii centrali, nu ai cum să le ții piept. Bineînțeles, pe Dawa se urca mingea ca veverița și atât el, cât și Tamm se chinuie să dea o pasă, dar nu acolo au pierdut ei.

Ei pierd la mijlocul terenului, unde se zice că au jucători de marea valoare. Băi fraților, jucător de mare valoare e acela care știe să se așeze în teren, să dea pase, să facă presing și marcaj. La Steaua e haos total, jucători foarte valoroși, dar nedisciplinați! Nu sunt dresați, ați înțeles?

Părerea mea este că Dică va fi un antrenor bun. Este inteligent, are zahărul, dar nu știu dacă are și biciul. Generic vorbind, jucătorii trebuie să mai știe și de frică, să execute ce-i spui. Vezi că nu poate, îl dai afară ca pe o măsea stricată”, a punctat Dragomir la Pro Arena. 

Dumitru Dragomir: „Poenaru e antrenor trăsnet, ar fi potrivit la FCSB, dar știu că merge în altă parte”

Întrebat cine ar putea să-l înlocuiască pe Dică, Dragomir a oferit două nume: Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, ultima dată pe banca celor de la FC Argeș. Cei doi nu au momentan licența Pro, necesară antrenorilor de primă ligă pentru a sta pe banca tehnică. 

„Ăla de la UTA are sânge în instalație. Poenaru. Vai de mine, antrenor trăsnet! Și Prepeliță e bun, ascultați-mă. Oricare dintre ei, amândoi au sânge în instalație. În 2-3 luni iau și licențele, nu e problemă. Sunt antrenori buni, să știți.

Dintre cei doi, l-aș pune pe Pițurcă. Ați înțeles aluzia, da? Mai și glumim. Cel de la Arad a arătat că are sânge în instalație în confruntarea cu un jucător mai în vârstă care nu mai poate să alerge. Nu-i mai dau numele, e Keșeru (n.r. - râde). Celălalt nu s-a lăsat îndoit, rezultatele de la Pitești sunt și datorită muncii lui.

Dar am auzit de Ilie Poenaru că se duce în altă parte, nu la Gigi. Nu vă pot spune acum, dar știu unde. Sau poate merge chiar la Gigi”, a spus fostul șef al LPF. 

Cu Dică plecat, FCSB va fi condusă la meciul de joi din Conference League, cu West Ham, de Mihai Pintilii. 

Mai multe despre FCSB: 

Și Neagoe s-a luat de Dică: „E urât ce a făcut! Ar trebui să fim oameni”
U CLUJ - FCSB
Și Neagoe s-a luat de Dică: „E urât ce a făcut! Ar trebui să fim oameni”
Se schimbă legea sportului: FCSB va putea să joace în Ghencea! » Rivalii de la CSA Steaua acuză: „Proiect cu dedicație”
FCSB
Se schimbă legea sportului: FCSB va putea să joace în Ghencea! » Rivalii de la CSA Steaua acuză: „Proiect cu dedicație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
francklin67
francklin67  •  01 Noiembrie 2022, 20:53
Postat de danglumetu pe 01 Noiembrie 2022, 18:06

sfidarea licentei pro (sau dobindirea ei la chisinau!) prin instalarea de facto, jmechereste a unor antrenori fara scoala, cu complicitatea frf, e una dintre explicatiile fotbalului de pigmei practicat in romania! abandonati ideea ca alde bratu si claudiu niculescu, dica, ***, alexa si toti ceilalti din generatia respectiva au habar de antrenorat!

Corect ,am aceasi parere.Felicitari pentru coment.

johny2003
johny2003  •  01 Noiembrie 2022, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  01 Noiembrie 2022, 19:41

Nu exista antrenor care sa se impuna in fata jucatorilor. Asta ar insemna ca Gigi sa fie ignorat. Credeti ca admite ala asa ceva?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează