FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

Și Neagoe s-a luat de Dică: „E urât ce a făcut! Ar trebui să fim oameni”

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj // foto: captură PrimaSport
Eugen Neagoe, antrenor U Cluj // foto: captură PrimaSport

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 08:33 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 09:08

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, i-a bătut obrazul omologului său de pe banca lui FCSB, Nicolae Dică (42), pentru că nu l-a salutat la finalul meciului direct, câștigat de ardeleni cu 2-1.

U Cluj a învins-o pe FCSB și a oprit brusc seria de 4 victorii consecutive a vicecampioanei. La finalul meciului, Eugen Neagoe, antrenorul învingător, i-a reproșat lui Nicolae Dică atitudinea acestuia după fluierul final.

Dică a plecat din zona băncii tehnice fără să-l salute pe Neagoe, așa cum se obișnuiește între antrenori la final de meci.  Înaintea partidei, cei doi bătuseră palma. 

Conflict în vestiarul celor de la FCSB » Gigi Becali: „Am înțeles că s-a certat cu Dică! Foarte bine i-a făcut”
U Cluj - FCSB 2-1
Conflict în vestiarul celor de la FCSB » Gigi Becali: „Am înțeles că s-a certat cu Dică! Foarte bine i-a făcut”

Eugen Neagoe i-a bătut obrazul lui Dică după U Cluj - FCSB: „Urât, nu se face așa”

„Este frumos ca antrenorii să se respecte. După joc, chiar dacă pierzi, trebuie să dai mâna cu adversarul. Eu și când am pierdut cu CFR am mers și am dat mâna cu Dan Petrescu, puteți să-l întrebați și pe el. Așa este fotbalul. La fel la Farul, am pierdut, 0-2, dar am mers și am dat mâna cu Gheorghe Hagi.

În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înțeleg, suntem supărați, dar înainte să fim antrenori cred că ar trebui să fim oameni. Colegii mei au tot respectul meu.

Este a doua oară când mi se întâmplă asta, ca un antrenor să plece de pe bancă, să-mi întoarcă spatele. S-a mai întâmplat o dată cu acel băiat care antrena Craiova, care are probleme acum, e vorba de Mangia. Urât. Nu se procedează în această manieră, dar asta este situația”, a punctat Neagoe la Prima Sport.

Alte idei ale lui Eugen Neagoe după victoria cu FCSB: 

  • „Am făcut un joc aproape de perfecțiune până la eliminare. Apoi a trebuit să ne apărăm cu toții. Pe final am băgat și al treilea fundaș central, deși nu sunt obișnuit și nu-mi place să fac lucrul ăsta. Nu sunt un antrenor defensiv, îmi doresc în primul rând să am o echipă foarte disciplinată. FCSB nu și-a creat nicio ocazie, noi mai puteam marca încă 5 goluri.
  • Băieții au făcut un joc formidabil, sunt mândru de ei. Și de suporteri, acest oraș și acest club merită ca U Cluj să devină o echipă puternică. Vă promit că vom arăta din ce în ce mai bine.
  • De când am venit, U Cluj a arătat foarte bine. Fără doar și poate trebuia să avem peste 20 de puncte, dar au fost problemele de arbitraj care ne-au tras în jos. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem și să ne pregătim pentru meciul cu CSU Craiova. 
  • Aș vrea să felicit arbitrajul, a fost impecabil. Când se vrea, se poate”. 

VIDEO » Oficialul lui U Cluj admite: „Mi-a fost frică după eliminarea lui Pires”

Mai multe știri despre U Cluj - FCSB: 

Becali a găsit și o parte bună după eșecul de la Cluj: „Măcar asta m-a bucurat. Are viziune!”
U CLUJ - FCSB 2-1
Becali a găsit și o parte bună după eșecul de la Cluj: „Măcar asta m-a bucurat. Are viziune!”
Ioan Filip nu îl compătimește pe Dică: „Știa la ce se înhamă. E răspunzător că acceptă”
U Cluj - FCSB 2-1
Ioan Filip nu îl compătimește pe Dică: „Știa la ce se înhamă. E răspunzător că acceptă”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
10iul73
10iul73  •  01 Noiembrie 2022, 18:34
Postat de vasileroaita pe 01 Noiembrie 2022, 15:02

Cei de la echipa a doua a Clujului merită felicitări! Dar nu trebuie să facă nuntă cu lăutari. În fond, au bătut o adunătură fără valoare. O echipă ajunsă rușinea Europei!

Vasile roata cum te numești tu,U Cluj este o echipă din Cluj(Nu echipa a doua asa cum o numești tu)Eu de la Craiova asa o vad,semeni foarte mult cu 1 .0.1.0,napocarepublic,Kuba,george .br,etc cu probleme mari...va băgați peste articolele altora...mie sincer imi pari prostovan dar sigur tu crezi ca esti cel mai frumos,deștept,etc...păcat,U Cluj este o echipă cu tradiție din fotbalul nostru,asa vad eu de la Craiova,tu de acolo,vezi strâmb băiete...Hai Univ Craiova la meciul cu U Cluj

inshallah
inshallah  •  01 Noiembrie 2022, 18:34

nu-si pierde dicanho timpul cu toti *** Acest comentariu ar fi fost moderat, deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  01 Noiembrie 2022, 15:25

U.Cluj a câștigat cu ajutorul greșelior grave ale lui Sut și Edouma.Jocul FCSB-ului a fost mai modest pentru că veneau după o deplasare la Anderlecht.La meciul de aseară erau jucători care se„târau”pe teren. Neagoe are dreptate.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează