FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB 2-1

VIDEO + FOTO FCSB, thriller cu accente horror la Cluj » Pierde cu Universitatea și rămâne în afara play-off-ului! Clasamentul ACUM

Thiam a deschis scorul pentru U Cluj / FOTO: Imago
Thiam a deschis scorul pentru U Cluj / FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2022 22:54 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 22:55

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Pe Cluj Arena au fost prezenți 17.500 de spectatori, număr oficial. 

FCSB a bântuit în prima repriză pe Cluj Arena, iar la pauză a plecat înfricoșată la cabine, fără să înțeleagă ce-a lovit-o! Echipa lui Nicolae Dică a fost băgată în sperieți de golurile lui Thiam și Ioan Filip, de "materialele" pe care "Șepcile roșii" le-au băgat și s-au bătut pentru fiecare minge după debutul de tatonare, de devotamentul arătat de Chipciu. 

VIDEO CU FAZA. Thiam, gol superb pentru 1-0 în U Cluj - FCSB 

După reușitele-șoc ale lui U, cu Șut și Edjouma pe post de servanți, transversala lui Thiam, la ultima fază a primei părți, l-a enervat atât de tare pe MM Stoica, încât nu a mai așteptat finalul reprizei, plecând nervos spre vestiare.

U Cluj, lecție pentru FCSB 

Chipciu le-a arătat lui alde Coman, Tavi Popescu și Olaru că el a bătut Ajax și Chelsea într-o vreme când FCSB era numai una. Staff-ul tehnic a operat trei modificări la pauză, au schimbat tusea cu junghiul. Târnovanu și-a salvat formația de la sequel-ul "Silkeborg", unu la unu cu Chipciu (47), după o fază în care oaspeții au fost din filmul "Păcălicii", cu Thiam pasând cu călcâiul printre picioarele lui Tamm, Pantea fiind apoi depășit categoric.

Când lucrurile funcționeau "mai mult ca perfect" pentru U, Romario Pires a făcut o imprudență colosală, de i-a reproșat și Eugen Neagoe, cu toate odele lansate dinspre galerie către brazilian. În minutul 57, la mijlocul terenului, căpitanul alb-negrilor l-a răpus pe Compagno! Simțind că iar riscă să intre în vrie, FCSB a ripostat, dar Compagno (61) a irosit o șansă incredibilă. Sau Gorcea a reparat erorile lui Ispas și Fulop.

Neagoe l-a distribuit pe Chipciu fundaș dreapta, după ce acesta a fost fie extremă, fie al doilea vârf, aglomerând centrul terenului și cerându-le jucătorilor să nu-și piardă cumpătul. Pe care și l-au pierdut la finalizare elevii lui Dică, indiferent de "gradele" atribuite de patron. Compagno l-a băgat în formă pe Gorcea, care a parat șutul-bombă, dar previzibil, al lui Miculescu (77).

Cordea a aprins finalul meciului cu reușita din minutul 86, un șut în forță din afara careului. FCSB a presat, Gorcea a scos, iar la ultima acțiune U Cluj putea să mai dea o lovitură. Lorand Fulop s-a trezit cu mingea la picior, singur cu Târnovanu, dar a tras de două ori în portarul advers. 

Clasamentul LIVE din SuperLigă:

FINAL » Universitatea Cluj - FCSB 2-1

Universitatea Cluj - FCSB, echipe de start

U Cluj: Gorcea - Șt. Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag - Ov. Bic, R. Pires, I. Filip - Chipciu, Thiam, L. Fulop 
Rezerve: P. Iliev - Fl. Ilie, Nowak, G. Simion, Purece, Remacle, Haită, Hofman, Bălan 
Antrenor: Eugen Neagoe 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Edjouma, Ad. Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, M. Dulca, Nikolov, Radunovic, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca 
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu și Ovidiu Artene 
Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache / Arbitru AVAR: Mihai Marica

VIDEO. Fanii lui U Cluj, atmosferă spectaculoasă la meciul cu FCSB 

Citește și alte știri din SuperLigă:

FOTO Penalty inexistent validat în Rapid - CFR Cluj! Dugandzic a păcălit și VAR-ul + Crăciunescu: „Eu nu dădeam nici primul 11 metri!”

VIDEO Alarma stadionului l-a întrerupt pe Poenaru chiar înainte să vorbească despre demisie: „Așa e în România!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (177)
muzica
muzica  •  04 Noiembrie 2022, 23:48
Postat de grid pe 31 Octombrie 2022, 23:07

Gigi, Il Allenatore....

*** AN din Bucuresti,avem intre 2o ooo si 44 ooo !Voi,nu puteti sa adunati nici macar 2-3 ooo pe SEZON !!!VAI DE CAPUL VOSTRU !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  01 Noiembrie 2022, 10:33
Postat de rottwailer pe 01 Noiembrie 2022, 07:36

Petrea era mult, mult mai bun! Cu Dica echipa nu joaca nimic. Oricum apărarea e de cascadorii rasului! Nu îți trebuie licența pro sa vezi asta. Pe hârtie și la tabla totul arată Grozav, in teren nu leaga 3-4 pase. Așa au luat 10 de la danezi. Și Comedia continua atâta vreme cât teoreticianul Dica aplica scheme visate de el in nopțile cu luna plină. Aduceți un antrenor ca lumea dacă vreti rezultate! Dacă nu aduceți-l pe Gigi înapoi!

GIGI-VICTORIE :))

parpalache
parpalache  •  01 Noiembrie 2022, 07:48

Vaai!Jale mare la GSP și la D(G)IGI SPORT!

Vezi toate comentariile (177)
Comentează