FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

OFICIAL/ UPDATE A doua demisie a zilei în SuperLiga! Ilie Poenaru s-a despărțit de UTA Arad!

Ilie Poenaru (stânga) și-a dat demisia de la UTA Arad.
FOTO: Imago Images
Ilie Poenaru (stânga) și-a dat demisia de la UTA Arad. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 10:57 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 11:50

UPDATE:  La numai câteva zeci de minute după anunț, arădenii i-au anunțat înlocuitorul: Laszlo Balint (43 de ani) revine pe banca „Bătrânei Doamne”. 

Clubul UTA anunță că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă - după mai bine de un deceniu - revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care și-a reafirmat mereu atașamentul față de culorile roș-albe. Ne bazăm pe ambiția lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA și avem încredere în viitor! 
Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii I, cu opțiune de prelungire din vară.
Bine ai revenit, Gyuszi!

-comunicat UTA Arad

Ilie Poenaru (45 de ani) s-a despărțit în mod oficial de UTA Arad. 

Despărțirea a fost făcută de comun acord, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului arădean. Din informațiile GSP.ro, Poenaru și staff-ul său au acceptat un singur salariu compensatoriu pentru despărțirea de UTA, cel pe luna noiembrie. 

Dică a demisionat de la FCSB! Anunțul oficial al clubului a venit după 6 ore » Cine va conduce echipa cu West Ham
FCSB
Dică a demisionat de la FCSB! Anunțul oficial al clubului a venit după 6 ore » Cine va conduce echipa cu West Ham

La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor.

-comunicat UTA Arad

18 meciuri a rezistat Ilie Poenaru la UTA

Antrenorul bucureștean a rezistat numai 18 meciuri la UTA Arad. Palmaresul acestuia pe banca „Bătrânei Doamne”: 5 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri. 

UTA Arad ajunsese la 6 meciuri consecutive fără victorie cu Ilie Poenaru pe bancă 

Ultima victorie obținută de UTA Arad, cu Ilie Poenaru la cârmă, data din 28 septembrie. Atunci, arădenii se impuneau cu scorul de 1-0 pe terenul Forestei Suceava, în play-off-ul Cupei României. A urmat eșecul de pe terenul Farului Constanța, scor 0-2, remiza cu CFR Cluj, 1-1, înfrângerea cu FCSB, în campionat, scor 1-2, remiza cu FCSB, din Cupa României, scor 2-2, și eșecurile din campionat cu CS Universitatea Craiova, 1-2, și FC Argeș, 0-1. 

un singur puncta obținut în campionat UTA Arad, în ultimele 5 etape de campionat. „Bătrâna Doamnă” a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1

Ilie Poenaru: „„Am discutat cu Meszar. În România, antrenorul plătește”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Ilie Poenaru a spus că a discutat după meciul pierdut de arădeni, 0-1 cu FC Argeș, cu Alexandru Meszar, finanțatorul „Bătrânei Doamne”. 

- Spuneați după meciul cu FC Argeș că veți avea o discuție cu conducerea.
- Da, am făcut o analiză împreună cu domnul Meszar (n.r. - finanțatorul clubului), am discutat despre ce e mai bine pentru echipă în acest moment. Vrea și dânsul să se gândească... nu pot să spun mai multe. Eu l-am rugat să discutăm, să vedem ce e mai bine pentru echipă.

- Concret, ce va urma la UTA?
- Cineva trebuie să plătească. La noi, știm toți că antrenorul trebuie să plătească, pentru că nu poți să dai 25 de jucători afară.

N-am ce să le reproșez celor din conducere. Oamenii sunt senzaționali, am avut și am susținerea lor, sunt niște oameni extraordinari. M-au lăsat să fac ce vreau, mi-au dat libertate, mână liberă, dar lucrurile n-au ieșit așa cum ne-am dorit, totul ține de rezultate

-Ilie Poenaru, fost antrenor UTA Arad

VIDEO. FCSB - UTA Arad 2-1 / Ilie Poenaru: „Nu înțeleg de ce am fost crispați și temători”

Citește și: 

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB! » Cine va conduce echipa cu West Ham

Dică a plecat după ce Becali l-a luat peste picior: „Ce vreți, să mergem în Divizia B?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2022, 11:20

Numai bun de secund. Diseară îl vedem instalat și povestind cum va ridica el echipa!

elgabri
elgabri  •  01 Noiembrie 2022, 11:12

Sunt la biserica si am telefonul deschis ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează