FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB 2-1

Gigi Becali așteaptă demisia lui Nicolae Dică: „Până acum am tăcut, dar e vina antrenorului! Cum, bă?!”

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei, l-a criticat direct pe antrenorul Nicolae Dică. +6   FOTO
Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei, l-a criticat direct pe antrenorul Nicolae Dică.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 23:09 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 23:24

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei, l-a criticat direct pe antrenorul Nicolae Dică. 

Întrebat dacă îl va da afară pe Nicolae Dică, Gigi Becali a răspund direct: „Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. 

Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static...”.

Prestația celor de la FCSB, făcută praf după prima repriză a meciului cu U Cluj: „Echipă fără antrenor!” / „Ce posesie e aia? Lălăială!”
U Cluj - FCSB
Prestația celor de la FCSB, făcută praf după prima repriză a meciului cu U Cluj: „Echipă fără antrenor!” / „Ce posesie e aia? Lălăială!”

Gigi Becali, atac la Dică după U Cluj - FCSB 2-1

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor. 

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo. 

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Cum, Gică Hagi i-a luat de pe drumuri, i-a adunat, și joacă fotbal. Cum joacă Rapidul fotbal? Cum joacă și Craiova lui Mititelu? Joacă fotbal, pasează, țaca-țaca! Nimic nu pot să mai scot sezonul ăsta! Dacă jucăm așa, nu există play-off. Nu ai cum. O să ne bată toți. Toată lumea ne bate. La noi bagă e vrăjeală, parcă e magie, parcă le bagă cineva droguri în pahare

Bă, vreau și eu 5 pase. Dau 5 milioane de euro pe jucători, ce curaj să mai ai?! Miculescu ăsta nu mai e fotbalist? Câștiga singur meciuri la UTA. Compagno nu mai e fotbalist? El se zbate, săracul. Coman chiar nu mai e fotbalist! Dădeam tot timpul vina pe jucători, acum nu o mai dau
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO CU FAZA // Ups! Fotbalistul în care Gigi Becali își punea toate speranțele a „îngropat-o” pe FCSB pe Cluj Arena

Citește și alte știri din Liga 1: 

Un nou antrenor din Liga 1 riscă să fie demis! Laszlo Balint și Costel Gâlcă sunt pe lista scurtă

EXCLUSIV Iau cu asalt Cluj Arena » Câte bilete s-au vândut pentru meciul Universității cu FCSB

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
gazistu
gazistu  •  01 Noiembrie 2022, 10:41

afara DICA!!!! CE-AI CREZut ca pt acei 10000E lunar, o sa ai viata usoara??? Nu baiete ... GIGI Nu te da afara!!! el doar ii v acdepta demisia... are el grija sa puna presiune pe tine in public si sa te faca "cu ou si cu otet" pana pleci singur!!! DAR TI-O MERITI!!! tu ai intrat in hora acelor care si-au vabndut demintatea pt 10000 E lunar, corect??? Defapt tu nu voiai sa faci echipa sat aloci meritale, ci ravneai la acei 10000E /lunar!! Poftim ii ai , DAR ... suporti ceea ce ai semnat ... nervi, aclelerarea albirii parului, rituri, stress, tensiune, etc... astea toate iti vin dupa fiecare rezultat nefavorabil..dar nu e bai ca tu ai semnat , tu ai acceptat!! RESPECT GIGI ...PUNE-l pe foaia "victimelor" rusinii si pe Dica, sa fie acolo langa Toni Petrea, Arges Vintila, Dinu Todoran, etc .... sa ne mai radem de ei ...

concret
concret  •  01 Noiembrie 2022, 10:40
Postat de balderis pe 01 Noiembrie 2022, 09:13

Băi Milică (emil1986 ) , vezi că te caută nen”tu Ghiță Becali, unde ai dispărut !!?

E terminat gigistul, a mai luat aseara o portie din frigiderul cu umilinte. Nu da pe aici saptamana asta. Daca le dati si voi vreo 3-4 boabe, il bagi in medical o luna.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  01 Noiembrie 2022, 09:48
Postat de balderis pe 01 Noiembrie 2022, 09:13

Băi Milică (emil1986 ) , vezi că te caută nen”tu Ghiță Becali, unde ai dispărut !!?

E pe teren face inspectie in giulesti ca sa vada ce se afla vis-a-vis de stadionul rapid.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează