FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un nou antrenor din Liga 1 riscă să fie demis! Laszlo Balint și Costel Gâlcă sunt pe lista scurtă

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2022 14:57 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 15:10

Cu doar un punct obținut în ultimele 6 partide, Ilie Poenaru riscă să fie demis de la UTA Arad.

Conducerea clubului este nemulțumită de rezultatele lui Poenaru și a început deja discuții cu doi antrenori, care ar putea fi aduși în curând.

Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”

Ilie Poenaru, aproape să plece de la UTA Arad. Costel Gâlcă și Laszlo Balint sunt posibili înlocuitori

Din informațiile Gazetei Sporturilor, UTA a purtat discuții cu Laszlo Balint și Costel Gâlcă, urmând ca dintre ei să se aleagă înlocuitorul lui Poenaru.

Ilie Poenaru (45 de ani) este la UTA din mai 2022. În total, a adunat 18 partide pentru arădeni (5 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri).

  • Costel Gâlcă (50 de ani) este liber de contract din februarie 2022. A mai fost dorit recent de FCU Craiova și FC Argeș, dar negocierile nu s-au concretizat. A mai antrenat la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha, Velje și Al Hazem.
  • Laszlo Balint (43 de ani) a mai antrenat la UTA între iulie 2019 și ianuarie 2022, fiind cel care i-a promovat pe arădeni în Liga 1. E liber de contract din august 2022, când a fost demis de la CSU Craiova.

Ilie Poenaru, după UTA - FC Argeș 0-1: „E cel mai ușor să schimbi antrenorul, ce să facem...”

După 0-1 cu FC Argeș, Ilie Poenaru a spus că va discuta cu șefii de la UTA despre o posibilă plecare. 

„Ați văzut fotbalul în care adversarul nu are nicio ocazie și câștigă 1-0? Așa a fost și în această seară! A fost o lipsă de comunicare, a marcat Garita și ăsta a fost meciul. Piteștenii nu au mai contat din acel moment. Am pus presiune foarte mare, i-am dominat total în partea secundă. Dar aici e diferența. Când ai 4-5 ocazii clare, dar nu marchezi, nu poți antrena ratările. Nu poți face mai mult.

O să am o discuție cu cei din conducere, e normal. Avem un target din aceste 3 meciuri până la întrerupere. E normal, lumea își dorește foarte mult. Dar să nu se uite că într-un timp destul de scurt am schimbat o echipă întreagă. Nu este atât de ușor.

Nu vreau să caut alibiuri, dar nu e ușor să schimbi sistemul. O echipă nu se poate construi în 5-6 luni de zile. Prin anumite conjuncturi s-ar putea să îți iasă, dar lucrurile nu durează. În România nu mai există răbdare, de asta și avem probleme. E cel mai ușor să schimbi antrenorul, ce să facem...”, a spus Ilie Poenaru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, înainte ca o alarmă să întrerupă dialogul.

VIDEO Dumitru Dragomir, cuvinte de laudă pentru Mircea Sandu: „Un colos!”

Citește și: 

EXCLUSIV Conflict major de interese pentru arbitrul-controversat de la Rapid - CFR: firma familiei are contracte cu un club de Liga 1 » Câți bani câștigă arbitrul-consilier public, șef de club și șef de fotbal județean

Prima reacție din tabăra Rapidului, după acuzațiile aduse de oficialii lui CFR Cluj: „Noi am fost defavorizați multe etape și nu cred că a ieșit nimeni, în afara unui comunicat oficial, să spună așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
o_bic
o_bic  •  01 Noiembrie 2022, 05:22

Poe,ia fă tu scandal ca la Mediaș să vedem dacă mai nimerești ieșirea din Arad.

Dr4qul4.
Dr4qul4.  •  31 Octombrie 2022, 20:31

@ionescugeorge77 : Nu că i-a *** *** condusă de meszar &co. și politrucii locali în frunte cu falconeti,bâlcea și alții! Fanshop-ul a publicat banii virați clubului abia din august anul trecut,grosul de vanzari fiind după promovare ! Restu??? Prin vilele lui meszar din Arad și din Ungaria,după cum umblă vorba în târg!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dr4qul4.
Dr4qul4.  •  31 Octombrie 2022, 20:30
Postat de ionescugeorge77 pe 31 Octombrie 2022, 16:08

UTA n are bani...sa dea banii de salarii la jucatori ...

@ionescugeorge77 : Nu că i-a *** mafia condusă de meszar &co. și politrucii locali în frunte cu falconeti,bâlcea și alții! Fanshop-ul a publicat banii virați clubului abia din august anul trecut,grosul de vanzari fiind după promovare ! Restu??? Prin vilele lui meszar din Arad și din Ungaria,după cum umblă vorba în târg!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close