FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”

Atacantul Rapidului, Kevin Luckassen, în duel cu fundașul lui CFR Cluj, Andrei Burcă.
FOTO: Cristi Preda (GSP)
Atacantul Rapidului, Kevin Luckassen, în duel cu fundașul lui CFR Cluj, Andrei Burcă. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 12:24 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 14:50

Rapid s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1, în fața lui CFR Cluj, în runda cu numărul 16 din SuperLigă, într-o partidă în care au fost luate niște decizii de arbitraj controversate. 

Finanțatorul grupării ardelene, Nelu Varga, s-a arătat indignat de arbitrajul de la meciul de duminică seară, caracterizându-l drept unul „execrabil”. 

Cristi Balaj a trecut la acuzații: „Nu faci asemenea greșeli decât dacă ai ordin și spatele asigurat” + „Am vrut să scoatem echipa de pe teren”
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Cristi Balaj a trecut la acuzații: „Nu faci asemenea greșeli decât dacă ai ordin și spatele asigurat” + „Am vrut să scoatem echipa de pe teren”

Nelu Varga: „Nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci”

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față. 

Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic. 

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure corectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat. 

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik

Nelu Varga: „Eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren”

„Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal. 

Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemenea arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat”, a mai zis patronul „feroviarilor”, conform ProSport

VIDEO. Rapid - CFR Cluj 2-1 / Dan Petrescu: „Toate deciziile au fost împotriva noastră”

Citește și alte articole: 

Ce s-a auzit din vestiarul lui CFR Cluj, în timp ce Xian Emmers dădea declarații + Cum a răspuns rapidistul după ce i s-a tradus

Basarab Panduru a analizat al doilea penalty primit de Rapid cu CFR: „Uite cum e tricoul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
atomiculdan
atomiculdan  •  01 Noiembrie 2022, 03:12

*** Dar asa e cu Romanul dacă îl furi câte puțin nu mai baga de seama! Ba chiar se obișnuiește! Și ce sa vezi :blasfemie maxi CFR furata!!!Grav, chiar tragic! *** O fi bine o fi rău! Ce e cel mai tare e faptul ca CFR nu joaca fotbal! Ce joaca ei e un fel turca - lupte - cotonogeala cu băieți bine făcuți dar care nu trage la poarta nu da pase doar îndeasă mingea în poarta la faze fixe! Un fotbal-lupte sublim! Cred ca am înnebunit cu toții!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maremaestru
maremaestru  •  01 Noiembrie 2022, 00:12

Bre Nea nelutu varga,(scuzati cacofonia),sunt de acord cu matale. ***. Cum bre,eu care ***,sa se intoarca impotriva mea? Asa ca io zic ca trebuia sa scoti echipa dupe meciul cu "saracii aia de la U CLUJ"dupa ce i-ati *** si in campionat si in cupa. Scapati de rusinea ce v-a pricinuit-o arbitrul la meciul cu RAPID.Acu stie toti ca puteti s-o furati si voi,si cine stie ,doamne fereste,o mai patiti in campionatul asta si adio titlu. Ca FARU joaca f,bine si ia GICA campionatul. Si rusine mai mare pentru matale nu e. Acesta este un pamflet si luati-l ca atare,in afara de matale Nea neletu varga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  31 Octombrie 2022, 20:48

Ne'a Varga, e greu bre, cand vezi erori prin care sunt favorizati adversarii? Dar era bine cand falseurii tai ieseau campioni pe chestii similare? Si de unde stii matale ca se pot da comenzi clare ca sa se arbitreze intr-un fel anume?! Ai beneficiat de asa ceva? Cand erai avantajat erai pe silentios, ***... :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează