FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

VIDEO Ce s-a auzit din vestiarul lui CFR Cluj, în timp ce Xian Emmers dădea declarații + Cum a răspuns rapidistul după ce i s-a tradus

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 11:24 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 11:48

Rapid s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1, în fața lui CFR Cluj, în runda cu numărul 16 din SuperLigă. Partida din Giulești a fost influențată de câteva erori de arbitraj. 

În minutul 70, Andrei Burcă l-a faultat în careu pe atacantul croat al gazdelor, Marko Dugandzic, iar centralul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri pentru formația condusă de Adrian Mutu, decizie controversată

La finalul partidei, Xian Emmers (23 de ani), mijlocașul belgian al Rapidului, a vorbit la flash-interview despre partida câștigată de formația de lângă Podul Grant în fața campioanei României. 

Basarab Panduru a analizat al doilea penalty primit de Rapid cu CFR: „Uite cum e tricoul”
Rapid - CFR Cluj 2-1
Basarab Panduru a analizat al doilea penalty primit de Rapid cu CFR: „Uite cum e tricoul”

În timp ce fotbalistul crescut de Inter Milano vorbea, iar jurnalistul Costin Ștucan traducea din engleză în română dialogul dintre belgian și reporter, în direct la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, pe transmisie s-a auzit cum fundașul clujenilor, Andrei Burcă (29 de ani), își striga nemulțumirea la adresa arbitrajului. 

VIDEO. Emmers, întrerupt de Andrei Burcă în timpul declarațiilor de după Rapid - CFR Cluj 2-1: „E bătaie de joc!”

„Vă bateți joc! E bătaie de joc!”, a strigat stoperul transferat de CFR Cluj de la FC Botoșani, în iulie 2019.  Jurnaliștii i-au spus ceea ce a declarat fundașul ardelenilor și lui Xian Emmers, care a replicat: „Fotbalul e un joc plin de opinii, însă arbitrul a decis că a fost penalty”. 

Citește și alte articole: 

Dumitru Dragomir, categoric după Rapid - CFR: „I-a executat” + Nici Dan Petrescu nu a scăpat de critici

Cristian Săpunaru, sarcastic despre arbitrajul din Rapid - CFR Cluj: „N-a fost penalty? E vătămare corporală, i-a dat 2 pumni în cap! Să dăm și noi, dacă ăla nu e penalty”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  01 Noiembrie 2022, 09:04
Postat de vivi.napoca1_ pe 31 Octombrie 2022, 13:02

Cum adică, în min. 70 Burca la faultat în careu ......etc !? A FOST FAULTAT !? Cine a scris articolul este ca la Radio Erevan ; De fapt nu i sa dat ci i s- a luat !?

Exact așa! L-a faultat, dar Burcă nu știe să folosească cratima, de-aia "la faultat", crezând că arbitrul nu vede. Intră pe paginile suporterilor rapidiști, că ai acolo o poză clară în care Burcă îi întinde bine tricoul lui Marko. Eu știu că o să ziceți că a vrut să îl ajute să i se usuce, că era plin de transpirație, sau că acele cute sunt de la călcat, dar se vede clar mâna contestatarului Burcă, agățat ca o remorcă. CÂnd un atacant e aplecat la 45 de grade în faza de atac, un gest de tragere de câteva kilograme forță (mă scuzi că intru și prin fizică, dar cu voi nu se poate altfel!), e suficient pt a-l scoate pe atacant din traiectoria dorită. COmpară cu ce s-a dat la Companio, la Denis Airbag, și o să înțelegi și tu că judecata proprie ajută mai mult în aflarea adevărului decât părerile *** unor jurnaliști *** NU pot să pun link aici către poze, pt că politica gazelei e să nu ne lase la suprafață adevăruri prea evidente. Și, apropo, o ultimă întrebare: cât s-a discutat despre trei faze mult mai c nu te mai întreb, că astea vă pică greu la pancreas.lare, adică golurile anulate Rapidului în etapele anterioare, faultul lui Ioniță (galben-înroșit) și faultul care a dus la accidentarea GRAVĂ a lui Papeau, unde nu s-a mai făcut revenire. Despre roșul care trebuia dat lui CFR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  01 Noiembrie 2022, 08:51
Postat de vivi.napoca1_ pe 31 Octombrie 2022, 13:02

Cum adică, în min. 70 Burca la faultat în careu ......etc !? A FOST FAULTAT !? Cine a scris articolul este ca la Radio Erevan ; De fapt nu i sa dat ci i s- a luat !?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222895989370706&set=p.10222895989370706. Ia vezi aici maestre, că a fost un fault destul de evident pt cie are ochi***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  31 Octombrie 2022, 15:08
Postat de vasileroaita pe 31 Octombrie 2022, 14:01

Arbitrii noștri nu greșesc! Fac totul intenționat, la ordin! Cui folosesc golurile anulate Rapidului sau piedicile puse CFR-ului?! Celui care plătește!!! Cu brânză!!!

Ia branza de la cioban!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează