FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir, categoric după Rapid - CFR: „I-a executat” + Nici Dan Petrescu nu a scăpat de critici

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 09:19 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 10:16

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a criticat arbitrajul de la meciul Rapid - CFR Cluj 2-1, în direct la GSP Live.

Dragomir consideră că cele două penalty-uri în favoarea Rapidului nu au fost dictate corect. El a numit arbitrajul drept o „execuție”.

Verdictul lui Porumboiu după penalty-urile date la Rapid - CFR Cluj: „De ce a căzut? A avut cădere de calciu?”
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Verdictul lui Porumboiu după penalty-urile date la Rapid - CFR Cluj: „De ce a căzut? A avut cădere de calciu?”

Primul penalty a fost dictat de Cătălin Popa după ce Luckassen a fost lovit de portarul Scuffet, dar Dragomir consideră că înainte de asta a avut loc un fault în atac, olandezul împingându-l pe Yuri. La al doilea penalty, arbitrul a dat lovitură de la 11 metri după un duel între Dugandzic și Burcă.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „I-a executat”

„I-a executat. Eu mă iau după ce am văzut eu. Nu a fost nici unul, nici celălalt. La primul a fost fault. Luckassen face fault, se urcă pe el, îi dă un brânci. E fault clar. La celălalt, premergător a fost fault în atac. Dar au dreptul să greșească și arbitrii, că sunt oameni.

E presiune pe Giulești, galeria te scuipă, aruncă cu semințe, te influențează puțin ca arbitru. Nu că au ei pile pe undeva. Ce dacă sunt în Comitetul Executiv de la FRF, acolo s-au dus să facă ce zice Burleanu”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Rapid are un jucător foarte bun, Emmers. Fuge ca Lăcătuș. Parcă era sprinter de 100 m. Asta m-a impresionat. Ioniță a ratat, dar cei ce încearcă nu sunt de criticat. Fricoșii sunt de criticat. Nu trebuie să fii fricos, joci la nivelul ăsta, la banii ăștia. La prima echipă nu ar trebui să fie așa.

- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Dumitru Dragomir îl critică pe Dan Petrescu

„A jucat bine Rapid. Și CFR a jucat bine. Schimbă idei tactice din mers Petrescu, spre surprinderea mea. Joacă pe atac, lasă spații largi. El care strângea echipa bine, acum lasă spații. Nu pot să înțeleg. 

Nici schimbările nu au fost inspirate. Jucătorii intrați nu au dat randament. Pe când la Rapid, da”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Rapid - CFR Cluj 2-1 / Marko Dugandzic: „Am simțit contact și am căzut” + Ce zice despre derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri din Liga 1: 

Marcatorul lui CFR Cluj acuză după meciul cu Rapid: „E frustrant, dar ce putem face?”

Andrei Burcă, scandal la vestiare după Rapid - CFR Cluj » Reacția lui Petrescu: „E frustrat, eu îl înțeleg!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
Burunicolae69
Burunicolae69  •  31 Octombrie 2022, 16:33
Postat de ggbkli pe 31 Octombrie 2022, 11:05

Nea Mitica a exprimat esenta atmosferei din Giuliesti: te scuipa si te injura...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razesul
razesul  •  31 Octombrie 2022, 14:36

corul bocitoarelor

1ianuarie
1ianuarie  •  31 Octombrie 2022, 13:07

Vom vedea cât sunteți de vocali la meciurile următoare. Sigur că unii rup clasamentele de ani de zile, ieri Rapid a primit un cadou, așa e, și gata, avem principalul suspect. Rapidul e favorizat de frf, PSD,etc. în timp ce alții primesc campionate de ani de zile iar ceilalți invitații concrete din partea partidului unic pt a juca pe un teren râvnit de ani de zile. Hotărâți-vă bre cine cu cine e!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează