FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

Cristi Balaj a trecut la acuzații: „Nu faci asemenea greșeli decât dacă ai ordin și spatele asigurat” + „Am vrut să scoatem echipa de pe teren”

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj
Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 11:46 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 12:15

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a lansat niște acuzații grave la adresa arbitrului Cătălin Popa, după meciul Rapid - CFR Cluj, scor 2-1.

Balaj consideră că Popa „a primit ordin să greșească” și că „are spatele asigurat”. Oficialul de la CFR acuză 4 greșeli mari în favoarea Rapidului: cele două penalty-uri, golul anulat marcat lui Malele și un posibil roșu pentru Luckassen, care l-a oprit pe Deac în timp ce scăpa singur spre poartă.

Ce s-a auzit din vestiarul lui CFR Cluj, în timp ce Xian Emmers dădea declarații + Cum a răspuns rapidistul după ce i s-a tradus
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Ce s-a auzit din vestiarul lui CFR Cluj, în timp ce Xian Emmers dădea declarații + Cum a răspuns rapidistul după ce i s-a tradus

Cristi Balaj, acuzații la adresa lui Cătălin Popa: „Faci greșelile astea doar dacă ai ordin și spatele asigurat”

„Vorbim de 4 faze în care s-a greșit împotriva CFR-ului. Eu accept să faci o greșeală, dar să ai 4, să ai VAR, să mergi și la VAR și să nu dai fault. Aici mă gândesc că faci asta dacă ai ordin și spatele asigurat. 

Nu am o dovadă, dar este foarte grav. Nu vă ascund faptul că discuțiile interne au fost să scoatem echipa de pe teren, după al doilea penalty”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Cele 4 faze la care se referă Cristi Balaj:

  1. „S-a anulat un gol pe motiv de ofsaid. Liniile sunt trasate după ce arbitrul din cameră alege punctul de unde soft-ul trage linia. Am înțeles că este suprapusă. Este posibil să fi fost o eroare, dar nu dezvolt”
  2. „Yuri făcea o foarfecă în mod corect. Atacantul de la Rapid îl împinge, are o cădere necontrolată. Urmează să facem analize, are mâna imobilizată. Portarul a ieșit pe direcția mingii și a pus mâna pe ea, se îndrepta spre ea. Dacă nu ar fi fost împins Yuri, Scuffet se ciocnea de el, nu de atacant. A fost fault în atac, asta a fost prima sancțiune. Decizia corectă e fault în atac
  3. „La al doilea penalty, primul care efectuează o ținere este atacantul. Este reflex pentru apărător să pună mâna când e ținut. Burcă pune mâna pe tricoul lui Dugandzic. Prima ținere este a lui Dugandzic, este și cea mai evidentă. Aici nu trebuie lăsat jocul să continue. Dugandzic a căzut că a vrut el, a fost simulare. A căzut cu scopul de a obține penalty”
  4. „Apare situația în minutul 77, Deac e ținut. Decizia corectă era eliminare, cartonaș roșu pentru ținere când scăpa singur spre poartă”

Citește și:

Basarab Panduru a analizat al doilea penalty primit de Rapid cu CFR: „Uite cum e tricoul”

Florin Răducioiu, după al doilea penalty primit de Rapid în meciul cu CFR Cluj: „Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
christian33
christian33  •  01 Noiembrie 2022, 10:15

lupul isi schimba "tricoul" dar naravul ba. Stie Cristinel cum e treaba cu "spatele" si arbitrajul la comanda. Liga Superbet, stadion giulesti superbet, urmeaza titlul national superbet

Giorgi
Giorgi  •  31 Octombrie 2022, 23:39

Acum au dreptate cei de la CFR , au fost *** in acest meci !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grigs1981
grigs1981  •  31 Octombrie 2022, 18:49

Felul cum pune fostul arbitru problema,denota cunoasterea unui sistem de tip mafiot,din care ai facut parte,pentru ca altfel de unde sa stii lucruri de acest gen si sa le afirmi cu nonsalanta,accentuand ca nu ai dovezi,dar clar,nefiindu-ti frica ca acuzarea fara dovezi aduce consecinte,uneori penale!De ce nu ii este frica domnului Balaj sa acuze fara dovezi?De ce nu ii este rusine domnului Balaj sa acuze fara dovezi?Si,de ce nu i se pun astfel de intrebari,de catre presa"libera"?Apropo,de ce ii trebuia CFR-ului un fost recent arbitru in conducere?Hai .bre,ca nu ne-am nascut ieri!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează