FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

Florin Răducioiu, după al doilea penalty primit de Rapid în meciul cu CFR Cluj: „Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 10:22 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 11:37

Florin Răducioiu (52 de ani), component al „Generației de Aur”, a analizat faza celui de-al doilea penalty primit de Rapid în meciul cu campioana CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu a pierdut în Giulești, scor 1-2, în runda cu numărul 16 din SuperLigă. 

Fostul mare internațional consideră că faza loviturii de pedeapsă obținută de atacantul Rapidului, Marko Dugandzic, este una controversată, iar centralul confruntării, Cătălin Popa, ar fi trebuit să fie ajutat de arbitrii din camera VAR în luarea unei decizii. 

Florin Răducioiu: „E un 11 metri inexistent!”

„Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dzuganzic. Faza e controversată şi, pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! 

Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza. 

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport

VIDEO. Rapid - CFR Cluj 2-1 / Marko Dugandzic: „Am simțit contact și am căzut” + Prefațează derby-ul cu FCSB

Citește și alte articole: 

Marko Dugandzic explică faza celui de-al doilea penalty din Rapid - CFR Cluj: „Am simțit contact și am căzut”

Verdictul lui Porumboiu după penalty-urile date la Rapid - CFR Cluj: „De ce a căzut? A avut cădere de calciu?”

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (5)
cdba3133
cdba3133  •  31 Octombrie 2022, 14:38
Postat de mirker pe 31 Octombrie 2022, 12:16

in primul rand tu nu ai fost fotbalist..... nici conducator de club ....nimic! Esti un jucator care a prins o echipa mare la un moment dat si aia e . Nici cal , nici magar! ma mir ca mai cunosti limba romana ! fenomenule care esti tu , fenomen!

Este unul dintre cei care a realizat cele mai multe lucruri pozitive la CM 1994 disputat in USA din echipa romana. Are cele mai multe goluri la acea editie. Probabil ca erai prea mic si nu sti acest mic amanunt. Te iei dupa alti care stiu doar de Hagi si Popescu ca a jucat in acea echipa. Dar nici aceia nu stiu de ce afirma acest lucru. Probabil ca de vina sunt si cei din presa.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Octombrie 2022, 13:12
Postat de mirker pe 31 Octombrie 2022, 12:16

in primul rand tu nu ai fost fotbalist..... nici conducator de club ....nimic! Esti un jucator care a prins o echipa mare la un moment dat si aia e . Nici cal , nici magar! ma mir ca mai cunosti limba romana ! fenomenule care esti tu , fenomen!

În primul rând, tu n-ai idee de fenomenul numit fotbal, dacă afirmi că Răducioiu nu a fost fotbalist. Atât de slab a fost, încât a jucat la Milan, în anul în care această echipă a câștigat UCL cu un zdrobitor 4-0 în finala cu Barca. Un Milan care-i avea în atac pe van Basten, Papin, Massaro, B. Laudrup, Simone, iar la mijloc pe un Savicevic sau Boban. Din cauza concurenței puternice în atac, n-a jucat decât 12 meciuri, dar tot a marcat patru goluri, unul în UCL A, că nu și-a gestionat bine cariera, asta-i altceva, dar Răducioiu a fost un atacant de mare calitate.

valihaita
valihaita  •  31 Octombrie 2022, 12:21
Postat de vasileroaita pe 31 Octombrie 2022, 11:56

A fost regie becaliota!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează