FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

VIDEO Marko Dugandzic explică faza celui de-al doilea penalty din Rapid - CFR Cluj: „Am simțit contact și am căzut”

Marko Dugandzic, în duel cu Andrei Burcă // FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
Marko Dugandzic, în duel cu Andrei Burcă // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 31 octombrie 2022 07:08 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 10:21

Atacantul croat Marko Dugandzic (28 de ani) a vorbit la finalul meciului Rapid - CFR Cluj 2-1 despre penalty-ul pe care l-a obținut și pe care l-a transformat în minutul 72.

Rapid s-a impus în fața lui CFR Cluj din două penalty-uri acordate greșit de centralul Cătălin Popa.

După meci, Duganzdic, venit la Rapid de la CFR Cluj a vorbit despre faza penalty-ului din minutul 72, când a căzut după ce s-a ținut reciproc cu Andrei Burcă, fundașul clujenilor.

Cristian Săpunaru, sarcastic despre arbitrajul din Rapid - CFR Cluj: „N-a fost penalty? E vătămare corporală, i-a dat 2 pumni în cap! Să dăm și noi, dacă ăla nu e penalty”
Rapid - CFR Cluj 2-1
Cristian Săpunaru, sarcastic despre arbitrajul din Rapid - CFR Cluj: „N-a fost penalty? E vătămare corporală, i-a dat 2 pumni în cap! Să dăm și noi, dacă ăla nu e penalty”

VIDEO Marko Dugandzic: „Am simțit contact și am căzut”

„A fost un meci special pentru că am jucat împotriva fostei echipe la care am fost 7 luni și împotriva prietenilor. A fost special pentru mine și am fost și mai motivat. Sunt foarte fericit pentru că am câștigat și pentru că a marcat.

Nu am văzut faza penalty-ului. Am simțit contact și am căzut. Am oprit mingea și am vrut să mă duc spre poartă. Am simțit contact și am căzut. Arbitrul și cei din camera VAR au decis că e penalty.

Eu nu am văzut reluarea, dar e greu pentru un fundaș să recunoască că a făcut penalty. Dar nu vreau să comentez arbitrajul. Avem VAR. Dacă au zis că e penalty, înseamnă că e penalty.

Am vrut să execut eu. Scuffet mă cunoaște și am încercat să bat diferit. Dacă eram pe teren, tot eu îl executam și pe primul”, a spus Marko Dugandzic.

Penalty inventat în repriza secundă din Rapid - CFR Cluj

Rapid a primit un penalty gratuit în minutul 69, la 1-1. Marko Dugandzic s-a luptat pentru balon cu Andrei Burcă la 6 metri de poartă, pentru o minge centrată de Onea, apoi s-a prăbușit la pământ.

Cătălin Popa a arătat penalty, iar decizia sa a fost aprobată de Ovidiu Hațegan, arbitrul din camera VAR.

N-aș fi dat penalty niciodată pentru așa ceva! După părerea mea sunt doi jucători într-un contact, dar nu mi se par niște lucruri evidente. La penalty trebuie să fie lucruri clare. Nu dădeam niciodată! 

- Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, la DigiSport

Marko Dugandzic explică faza celui de-al doilea penalty din Rapid - CFR Cluj: „Am simțit contact și am căzut”

Citește și: 

Mihai Stoica nu a așteptat finalul! Mesaj ironic după penalty-ul dictat aiurea în Rapid - CFR Cluj: „E grav!”

Andrei Burcă, scandal la vestiare după Rapid - CFR Cluj » Reacția lui Petrescu: „E frustrat, eu îl înțeleg!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
81mada
81mada  •  31 Octombrie 2022, 16:15

Asa a ajuns fotbalul romanesc! Simti contact si cazi! Asta e baschet nu fotbal!

eunescu09
eunescu09  •  31 Octombrie 2022, 14:20

Pentru o astfel de declarație (am auzit-o și la alții) eu i-aș da 7 etape de suspendare. Cum, adică, ai simți o mana ca te-atins și ai căzut? A fost fault, sau ai căzut ca ai simțit o mana? Cum se poate tolera asa ceva? Simulările ar trebui sancționate foarte dur, dacă vrem sa ne revenim. Oricine simulează sa stea pe tușă.

mihai041
mihai041  •  31 Octombrie 2022, 11:52
Postat de gioni49 pe 31 Octombrie 2022, 10:34

vezi pe dos Burca e tras de tricou specialistule

Tot pe dos a fost și la penalty-ul acordat lui Compagno. Afost fault în atac. Acolo s-a pus repede batista pe țambal.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează