FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a făcut planul: „Vorbim despre alt antrenor la FCSB când știm ce se întâmplă cu el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 08:55 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 09:21

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre postul de antrenor al formației sale și despre viitorul lui Mihai Pintilii.

Deși nu are licență PRO, Mihai Pintilii are șanse tot mai mari să rămâne pe banca celor de la FCSB, după ce în atenția lui Gigi Becali s-au aflat Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliță și Ilie Poenaru.

Florinel Coman i-a solicitat lui Becali să-l lase să plece: „O avea o ofertă de prin România, că îmi cere o hârtie. Cam bănuiesc eu ceva!”
FCSB
Florinel Coman i-a solicitat lui Becali să-l lase să plece: „O avea o ofertă de prin România, că îmi cere o hârtie. Cam bănuiesc eu ceva!”

Gigi Becali: „Pintilii știe că rămâne la FCSB dacă are rezultate”

Deși ce Mihai Pintilii a spus că nu este pregătit, Gigi Becali a explicat ce plan crede că și-a făcut antrenorul interimar de la FCSB.

„Pintilii spune că nu e pregătit pentru că se alintă. Ceea ce face el când spune că nu e pregătit, e smerenie. Adică spune «Domnule, nu sunt pregătit». El știe că i-am zis că poate rămâne și, băiat deștept, atunci a zis «Nu sunt pregătit».

El ştie că dacă are rezultate rămâne. Şi atunci spune asta, că oricum ştie de la mine că dacă are rezultate va rămâne. Dacă nu are rezultate, spune «Nu sunt pregătit. Dacă am rezultate, chiar dacă nu sunt pregătit, rămân». Nu? E şi smerenie, şi inteligență. Dacă învinge acum, mai are câteva meciuri. Dacă bate acum cu Craiova, cum să-l scot? Vedem ce joacă echipa. Degeaba câștigă dacă jucăm haotic. Mă interesează viitorul, adică posesia. 

Dacă nu știu ce se întâmplă cu Pintilii, de să vorbesc despre alt antrenor? Vorbim despre alt antrenor când vom știi că nu rămâne Pintilii. Nu are rost să facem alte regii Nu vorbesc ipotetic. Deocamdată e Pintilii. Nu are rost să vorbim”, a spus Gigi Becali la PrimaSport

Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestii din astea. E problema lui, face cum consideră. Dică era șeful staff-ului, nu e vorba că nu s-au înțeles. Când tu nu ai chimie cu niciunul dintre membri, înseamnă că tu ai o problemă. Dragoste cu sila nu se face. Când nu există chimie, poți lucra, dar nu poți fi prieten. Are dreptate Pintilii. Nu i-a salutat pe el, pe Neubert, Popa și Mache. E problema lor, eu mă opresc aici. Nu îi face bine lui că iese și zice că pleca Pintilii devreme. Să dezvolte subiectul cu disciplina și îi dau și eu replica. Nu știu ce disciplină a impus el, la nivelul echipei, la nivelul staff-ului. Să spună clar

- Mihai Stoica, manager FCSB, la OrangeSport

VIDEO Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

Citește și: 

Becali a spus TOT! De ce s-a supărat Dică pe Pintilii: „Dacă nu-mi spui ce se întâmplă la echipă, ești hoț!” / „Gigi, ce sunt eu, turnător?!”

Gigi Becali își face praf doi jucători: „Dică era tobă de fotbal, dar ce să le spui lor? Nu știu să facă nimic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Syryus
Syryus  •  12 Noiembrie 2022, 15:52

Ce să facă și ciobanul va nimeni nu se mai baga pe el de parcă ar fi ciumat , da nu cred că realizează el asta , pentru el asta ii o mîndrie ???!!!

zica
zica  •  12 Noiembrie 2022, 15:50

Domnule Becali adu un antrenor ,antrenor și uita-te la meci ca orice spectator ,ne-ai obosit de mult cu Banii mei fac ce vreau ,cred ca cel mai bine e sa vinzi și sa treci la alte afaceri ,aici deja nu te mai suporta lumea plus ai terminat mulți fotbaliști după ce i-ai ridicat în slavi.

cineva90
cineva90  •  12 Noiembrie 2022, 15:09

Si cine o sa dea indicațiile de pe banca ca el nu are voie? Liga si FRF ar trebui sa interzică accesul pe banca al celor fără licență Pintilie e la fel ca Becali nu are nici o licență de ce nu vine Becali direct pe banca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează