FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman i-a solicitat lui Becali să-l lase să plece: „O avea o ofertă de prin România, că îmi cere o hârtie. Cam bănuiesc eu ceva!”

Florinel Coman, căpitan FCSB
Florinel Coman, căpitan FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 00:40

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că Florinel Coman i-a cerut să îl lase să plece.

Căpitanul roș-albaștrilor a pierdut echipa de start. El a fost rezervă la ultimul meci de Liga 1, 3-1 cu Rapid. A jucat în Cupa României, la 0-0 cu Oțelul, dar atunci FCSB a trimis în teren garnitura a doua.

Becali a spus TOT! De ce s-a supărat Dică pe Pintilii: „Dacă nu-mi spui ce se întâmplă la echipă, ești hoț!” / „Gigi, ce sunt eu, turnător?!”
FCSB
Becali a spus TOT! De ce s-a supărat Dică pe Pintilii: „Dacă nu-mi spui ce se întâmplă la echipă, ești hoț!” / „Gigi, ce sunt eu, turnător?!”

Gigi Becali: „Coman probabil are ceva din România, mi-a cerut să îl dau împrumut”

„Păi, dacă Coman nu mai poate să dribleze un puști din Liga a 2-a, mie mi-e milă de el, pentru că el e talent mare. Ce se întâmplă nu pot să-mi dau seama. Ceva, ceva este! Nu se poate să fie «Mbappe» la 19 ani, cum spunea Hagi, și la 24, când trebuie să fie «bombă», nu mai poate să facă nici ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e ceva în neregulă.

Am crezut în el, cum să dau jucătorul în care cred? Cum să dau jucătorul care vreau să mă salveze, am dat bani pe el, 3 milioane, el trebuie să ne scoată. El trebuie neapărat să-și revină, să explodeze. Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie.

Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde. Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Vlad Tudor, declarații după debutul la echipa mare a lui FCSB: „Știu că pot mai mult”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali își face praf doi jucători: „Dică era tobă de fotbal, dar ce să le spui lor? Nu știu să facă nimic!”

MM Stoica intervine în conflictul Dică - Pintilii: „Să zică clar, să lase vrăjelile astea. Nu face bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
Dobermannul
Dobermannul  •  12 Noiembrie 2022, 10:53
Postat de flick2020 pe 12 Noiembrie 2022, 10:11

A spus cineva ceva despre cumparare ?

Ce conteaza? Anonimul de la GSP baga fitilul sa vina haterii sa faca caterinca si GSP-ul rating.

flick2020
flick2020  •  12 Noiembrie 2022, 10:11
Postat de steaua.libera pe 12 Noiembrie 2022, 07:15

Nu e un secret că Rapid îl vrea. Acum ceva vreme, ciobanul ironiza Rapidul că nu poate cumpăra nimic de la el, dar acum îi e teamă :))

A spus cineva ceva despre cumparare ?

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Noiembrie 2022, 08:42
Postat de johny2003 pe 12 Noiembrie 2022, 08:03

He,he,he... E bun la Farul, sa cistige Hagi Campionatul! ***!? Locul 2, se stie! Sa fie bine ca sa nu fie rau, zic!

Daca s-a stabilit sa castige Hagi cu Coman sau fara castiga sigur ca asa-i in Romania ... e ordine si disciplina. Mai greu e cand jucam cu Muntenegru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează