FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj categoric: „Pintilii nu e antrenor, ci prieten cu fotbaliștii”

Mihai Pintilii // FOTO: Imago
Mihai Pintilii // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 18:10 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 18:28

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a analizat situația roș-albaștrilor.

Fostul oficial a comentat decizia formației lui Gigi Becali de a-l păstra pe Mihai Pintilii ca antrenor principal, deși în acte este Leo Strizu, și explică ce probleme crede că va avea acesta.

Cât de corectă e structura viitorului Mondial?
editorial
Cât de corectă e structura viitorului Mondial?

Helmut Duckadam e categoric: „Pintilii nu e antrenor, ci prieten cu fotbaliștii”

„Pintili nu este antrenor! De ce să ne ascundem după degete? Pintili este doar prieten cu jucătorii. 

Din păcate, în România, vor mai fi mulți ani acele atmosfere plăcute de grătar, de prietenie cu jucătorii. Nu ai cum să fii un antrenor care să aibă o relaţie distantă. Aici trebuie să fii prieten cu soţia, cu fratele, cu neamurile, aici ne întâlnim la grătar. Atunci, jucătorul trage pentru antrenor.

A spus-o foarte clar Leo Strizu. Echipa o face patronul. Ceilalți sunt antrenori care antrenează această echipă”, a declarat Duckadam pentru OrangeSport.

Dar noi jucăm un fotbal frumos, și în meciurile trecute. Am dominat, avem mingea, așa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum? El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune.

- Gigi Becali, după FCSB - CS Mioveni 5-1

VIDEO Compagno despre Campionatul Mondial: „Da, am făcut pariuri cu colegii, eu merg pe Argentina”

Citește și: 

FCSB, ofertă din Anglia pentru un titular » Gigi Becali, reacție imediată

Semnează cu FCSB! Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii: „Da, ne-am înțeles!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  07 Decembrie 2022, 21:24

Pipereanu a început să mai rupă câteva cuvinte, a devenit mai sofisticat. De ce nu merge oare la un curs pentru Licența Pro, să fie treaba mai cinstită, să poate să antreneze pe față, își pune la marginea terenului un jilț aurit, dacă nu suportă banca. Cu Rădulescu și Stoichiță nu ar fi probleme, nu au mai multă coloană vertebrală decât Strizu sau MM.

bererece
bererece  •  07 Decembrie 2022, 20:30

Păi una spuneți în titlu, alta în articol. FCSB are jucători, de fotbaliști duce lipsă. Deci cu cine e prieten Pintilii?!

dobrin
dobrin  •  07 Decembrie 2022, 20:12

Nu-l mai rastalmaciti pe Ducadam, omul a spus "prieten cu jucatorii", nu "prieten cu fotbalistii". Jucatori pot fi si la manele, pamporea, pariuri, pacanele...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează