FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Semnează cu FCSB! Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii: „Da, ne-am înțeles!”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2022 13:47 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 14:09

Gigi Becali n-a abandonat „pista Kevin Boli”. Finanțatorul de la FCSB a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că transferul stoperului de la FC Botoșani e ca și rezolvat. Și Iftime confirmă mutarea. 

Fundașul central francez, ajuns la 31 de ani, are cale liberă spre FCSB. El n-a mai evoluat deloc în ultimele partide ale botoșănenilor, iar Becali a intrat pe fir și e aproape să-și asigure serviciile fostului campion cu CFR Cluj. Părțile au mai negociat și în vară, fără vreo finalitate.

Mihaela Evi, cea mai sexy antrenoare din România: „Primesc și cereri în căsătorie, și propuneri indecente. Viața mea e handbalul, nu pe Instagram”
INTERVIU
Mihaela Evi, cea mai sexy antrenoare din România: „Primesc și cereri în căsătorie, și propuneri indecente. Viața mea e handbalul, nu pe Instagram”

Gigi Becali confirmă că e aproape să-l transfere pe Kevin Boli: „M-am înțeles cu Iftime”

Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, e dispus să renunțe la Kevin Boli din cauza salariului mare pe care i-l plătește francezului, 7.000 de euro lunar, mult peste media echipei,  care e undeva la 4.000 de euro. 

Semnează cu FCSB! Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii: „Da, ne-am înțeles!”
Kevin Boli, în tricou roșu, e aproape de FCSB // FOTO: Imago

Patronul de la FC Botoșani a comentat la rândul său informația publicată de GSP.ro: „Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”. 

Kevin Boli e cotat la 450.000 de euro pe Transfermarkt. În acest sezon, fundașul înalt de 1.86 m. a bifat 12 apariții în tricoul Botoșaniului, oferind o pasă de gol. 

Kevin Boli, revitalizat la FC Botoșani

Pentru că nu a mai găsit în vară vreun contract cu bani mulți, Boli a acceptat până la urmă să meargă la FC Botoșani, un club care nu achită salarii mari, dar care e specializat în repornirea unor cariere blocate

Pe Kevin, botoșănenii l-au transformat într-un timp-record dintr-un fotbalist refuzat într-unul dorit de forțele campionatului. Și CFR s-a interesat de achiziționarea lui Boli înainte ca Becali să-l sune pe Iftime. A fost de ajuns ca francezul să joace în trei meciuri pentru FC Botoșani pentru ca Petrescu și Gigi Becali să-l considere din nou un fundaș bun.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate dintre ei afară! Pentru ce să bag atâția bani?”

Gigi Becali dă afară 8 jucători de la FCSB: „Să stea pe bancă și să înghețe cu coasta fisurată!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
romeverest
romeverest  •  12 Martie 2023, 19:29

Prietenul la nevoie se cunoaste !! Daca Iftimie nu-l mai poate ajuta in play-off unde i-ar fi oferit cu dragoste cele 6 puncte, macar sa-i vanda cativa jucatori pentru aceasta ultima parte a campionatului !! Apropo…Mititelu nu-i vinde si el vreun jucator valoros pipereanului ??

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  06 Decembrie 2022, 21:57

Mai are puțin Iftime și o da și pe soție la fcsb

John.Wick
John.Wick  •  06 Decembrie 2022, 20:54
Postat de bridges pe 06 Decembrie 2022, 14:55

Incepe DELIRUL! Eu cand aud ca Becali ma bucur, stiu ca va urma o perioada cu rezultate slabe si un alt loc 2 la final.

atâta bucurie ai și tu. Viață ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează