FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica anunță ce urmează la FCSB: „Cred că vom merge pe această variantă” » Cine ar urma să pregătească echipa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 21:20 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 21:46

FCSB este în căutarea unui antrenor după demisia lui Nicolae Dică, iar Mihai Stoica a oferit cele mai noi detalii despre viitorul băncii roș-albastre. 

Managerul general de la FCSB spune că cel mai probabil echipa roș-albastra nu va numi un nou antrenor până la pauza competițională din decembrie-ianuarie. 

Astfel, cel mai probabil, Mihai Pintilii va continua să pregătească echipa, iar antrenor în acte va fi trecut Leo Strizu sau Ionuț Ilie, deținători ai licenței PRO. 

Atenționat de MM, Dică a scos telefonul în direct: „Așa arată antrenamentul meu. Nu e normal?!”
FCSB
Atenționat de MM, Dică a scos telefonul în direct: „Așa arată antrenamentul meu. Nu e normal?!”

Mihai Stoica, detalii despre viitorul antrenor de la FCSB: „E posibil să apelăm la această soluție” 

„Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licență PRO și să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licență PRO și e posibil să apelăm la această soluție. Cei doi sunt Ionuț Ilie și Leo Strizu.

Mai avem 4 meciuri în campionat și unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licență. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar și eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu așa cred că vom face. 

Vom aștepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licență PRO și am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licență și nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentele 

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluție de antrenor cu care să mergem cel puțin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicații va da cel care are licență PRO. Chestia asta cu indicațiile... Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicații. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino așa, du-te așa»... Jucătorii nu înțeleg nimic. 

Până în ianuarie mai avem timp... Uite, dau un exemplu. Nu am folosit numele lui în discuțiile cu Gigi, doar spun așa. Dacă în decembrie devine liber Isăilă? Nu suntem după el, am dat un exemplu. Nu poți să știi ce se poate întâmpla”, a spus Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” la Orange Sport. 

VIDEO Marin Dună îl laudă pe Andrei Cordea: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

Citește și:

FCSB se răzbună! Decizie anunțată în direct: „Mergem cu echipa a treia la Botoșani”

Gigi Becali dezvăluie cine e omul său de încredere: „Mă consult să văd pe cine vrea să pună. El o să fie cel mai mare antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
John.Wick
John.Wick  •  17 Noiembrie 2022, 15:18
Postat de odoacru pe 17 Noiembrie 2022, 05:51

Prostia gigistilor doar aici.

zice un csa csaker cu 4 biblioteci citite?

alexiosas
alexiosas  •  17 Noiembrie 2022, 11:38

driblatul,singura regula stabila a zecesebeului....echipa fara nume,fara stadion,cu contracte semnate ca nicaieri in lume,fara antrenamente normale dar cu cocktailuri nemtesti,fara tactica fotbalitica dar cu arbitrii si var,fara vreo realizare dar cu 8 jucatori in echipa anului...cancerul fotbalului romanesc

Danpinalty
Danpinalty  •  17 Noiembrie 2022, 09:07

FC FCSB mai au pe langa cei doi antrenori cu licenta pro si un cioban din pipera foarte priceput, care poate antrena de la ***, prin telefon

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează