FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

Cum vede un fost jucător situația lui Petrea: „Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte”

Toni Petrea // FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Toni Petrea // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 12:09 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 12:55

După FCSB – CSU Craiova 0-2, Ciprian Marica a comentat situația în care se află antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea.

După ce fanii FCSB i-au cerut demisia lui Petrea, fostul jucător al roș-albaștrilor a declarat că responsabilitatea pentru înfrângere nu este a lui și a explicat de ce acestuia îi este greu să se impună în vestiar.

Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
CEI MAI BUNI
Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”

Ciprian Marica: „E greu să ai personalitate la FCSB. Ești dominat din toate punctele de vedere. Vestiarul simte”

„Răspunderea nu e a lui Toni Petrea. Dacă-l schimbă, înseamnă că o face din alte considerente. Poate antrenamentele nu corespund, că în rest... Echipa și schimbările sunt făcute de altcineva.

E greu să ai personalitate la FCSB. Ești dominat din toate punctele de vedere. Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte. E greu să te impui, mai ales când ai fost antrenor secund la acea echipă.

Săracul, e într-o situație ingrată. L-am văzut la conferință, era spășit și cu capul plecat. Spunea «Să vedem ce zice patronul...»”, a declarat Marica la Pro Arena.

Poate o să am o discuție cu cei din conducere. Dacă se consideră că e mai bine ca eu să plec... Dacă e nevoie, voi avea o discuție. Renunțăm dacă se consideră că e mai bine să renunțăm.  Eu am contract până la finalul sezonului și vreau să-l duc până la capăt. Vom vedea ce va fi.  Acum mă gândesc doar la aceste ultime 7 jocuri. Vreau să scot cât mai mult din ele. Nu vreau să mă gândesc mai departe.

 – Toni Petrea, antrenor FCSB

E problema fanilor dacă i-au cerut demisia lui Petrea. Nu știu ce va fi. Poate ia Petrea campionatul. De ce să-și dea demisia? Eu nu vorbesc cu «dacă». Să vedem ce va fi.

– Gigi Becali

VIDEO Bănel Nicoliță, după FCSB – CSU Craiova: „Titlul s-a dus”

Citește și: 

EXCLUSIV Antrenorul care e convins că Toni Petrea nu va mai continua la FCSB: „Nu va rămâne, are și el mândria lui”

Gigi Becali pune tunurile pe Coman: „Am sacrificat destul echipa pentru el” » Ordin clar în cazul lui Tavi Popescu: „Nu va mai face asta în viața lui!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  04 Aprilie 2022, 13:54

Craiova a fost peste înafară de cele 15 minute când a jucat fcsb superb. Recunosc ca oltean ca fcsb a avut minute în care presa foarte bine, doar ca au întâlnit o echipă motivată și rănită în orgoliu la voluntari. Fcsb i-a luat de sus și s-au dus jos! Sa recunoaștem și meritele Craiovei, nu doar sa dam în antrenori ca îl vor plecat. Mai și pierzi cu copii pe teren, sunt imprevizibili. Nu sunt constanți și cad când nu te aștepți. Iar alți sunt supraevaluați de presa ca a dat un gol de pe nu știu unde. Ovidiu Big de care Craiova voia sa scape a dat un super gol. Acuma spunem ca este cel mai bun din România? Și presa strica jucători lăudând nimic, iar iei și-o iau în cap. Ma uit și la fcsb dar cât ai la Craiova copii care spun ca-i vând pe milioane și ei au 5-6 goluri, iar Mbape da 30 la vârsta lor. Ne mulțumim cu puțin, și puțin primim

Vezi toate comentariile (1)
Comentează