FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB a anunțat oficial primul transfer al verii: „Va fi multă presiune pe mine”

Rachid Bouhenna/ foto Facebook @FCSB
Rachid Bouhenna/ foto Facebook @FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 14:43 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 15:28

FCSB a anunțat oficial transferul lui Rachid Bouhenna (30 de ani), fundașul central venit de la CFR Cluj.

Francezul este primul transfer realizat de roș-albaștrii în această vară. Vicempioana României a anunțat prin vocea patronului că se mai află în discuții cu alți doi fundași centrali.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Bouhenna a semnat cu FCSB

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna! Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB. Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a transmis FCSB pe pagina de Facebook a clubului.

Bouhenna, primul interviu la FCSB

Bouhenna a susținut primul interviu după realizarea transferului. Fundașul central a numit motivele alegerii sale și i-a lăudat pe suporterii roș-albaștrilor.

„Este primul interviu în limba română. În primul rând, am început antrenamenul de dimineață, cu echipa. A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon bun pentru noi. A fost greu în sezonul trecut, toată lumea știe cum a fost la CFR. 

Am ales FCSB pentru faptul că este un club mare, cu istorie. Va fi presiune pentru mine. Suporterii sunt increibili, susțin echipa. Am vrut să rămân aici în România. Am jucat pentru 3 echipe. În București am fost de vreo două-trei ori, îmi place aici. Am mai fost și în Brașov și în Cluj”, a spus Rachid Bouhenna, pentru FCSB TV.

La CFR Cluj, Bouhenna a jucat puțin

Bouhenna a început ca om de bază sezonul precedent la CFR. A profitat de accidentarea gravă pe care a avut-o Burcă și de faptul că acesta a lipsit în primele luni.

În iulie și august 2021 a disputat 8 jocuri în Liga 1 și Champions League, fiind de fiecare dată titular.

După venirea lui Dan Petrescu, dar și după ce Burcă a devenit apt de joc, algerianul a ieșit încet-încet din calcule, iar în noiembrie și decembrie 2021 a mai evoluat doar în 5 partide, dintre care în două a bifat câte 3-5 minute. În pauza de iarnă a și fost scos de pe lista cu jucătorii eligibili pentru Liga 1.

Citește și:

Boloni nu l-ar mai fi vrut pe Stoichiță la FRF. Numele mari pe care le-ar fi adus: „Îmi doream să formez o Comisie Tehnică autonomă”

MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 4 » Stadionul Rapid: arena care a renăscut odată cu echipa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
Coyotte
Coyotte  •  21 Iunie 2022, 22:10
Postat de Coyotte pe 21 Iunie 2022, 22:03

***!

Deci stimate gsp, mi-ati cenzurat comentariul pentru ca e jignitor,dar cel al prostalaului caruia i-am raspuns cum e?

Coyotte
Coyotte  •  21 Iunie 2022, 22:03
Postat de emil1986 pe 21 Iunie 2022, 17:52

Nu prostănacul, e doar una. Din 1947 până în prezent edoar una, care s-a numit ASA București, CSCA, CCA, Steaua și acum FCSB. CSA e o simplă clonă, înființată în urmă cu 5 ani.

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitri
fcsarbitri  •  21 Iunie 2022, 19:13
Postat de dobrin pe 21 Iunie 2022, 18:55

A venit la FCSB ca sa castige titlul. Sa castige titlul CFR :))))

a castigat titlul de campion moral... :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează