FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ar fi cedat încă un fotbalist » Reacție pesimistă a conducerii clubului: „S-a renunțat prea ușor la el. Mă întreb ce vom face acum”

Andrei Vlad
Andrei Vlad

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 18:16

FCSB ar fi decis să îl împrumute și pe portarul Andrei Vlad, 19 ani, la Dunărea Călărași, deși acesta a plecat azi cu FCSB în cantonament. Helmuth Duckadam, președinte de imagine al clubului roș-albastru, a anunțat mutarea în această seară. 

Helmuth Duckadam a declarat că, din informațiile sale, Andrei Vlad va ajunge sub formă de împrumut la Dunărea Călărași și a criticat faptul că echipa nu are un portar de rezervă cu experiență.

Mă întreb ce vom face cu postul de portar. Din câte am înțeles, Andrei Vlad a fost împrumutat la Dunărea Călărași. Trebuie să vină un portar pentru că rezervă e un copil de la tineret, care e prea tânăr. Cred că acolo avem nevoie. Mă gândesc că deja e un plan, în situația în care l-au împrumutat sau o să-l împrumute pe Vlad.

Trebuie să aduci un portar cu experiență, care la un moment dat să fie dispus să fie și rezervă. Cred că s-a renunțat prea ușor la Stăncioiu. Nu cred că avea probleme să fie rezervă. Plus că puteai să-l folosești oricând, era un portar cu exepriență”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

„MM mi-a zis să luăm un portar mai în vârstă ca să-l dăm pe Vlad să apere” Gigi Becali, patron FCSB, pe 4 ianuarie

FCSB i-a mai împrumutat în această vară pe mijlocașii Daniel Benzar, 21 de ani, și Ianis Stoica, 16 ani, tot la Dunărea Călărași. 

Pentru postul de portar de rezervă, FCSB a încercat să-l oferteze în urmă cu câteva zile pe Răzvan Pleșca, 36 de ani, de la Gaz Metan, dar s-a lovit de reacția promptă a șefilor clubului ardelean. (Detalii AICI)

Citește și:

FCSB a plecat azi în cantonament: lotul lui Teja + MM Stoica pariază pe un nume-surpriză: „A subordonat-o pe Dinamo”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  10 Ianuarie 2019, 22:01

Încă un satelit al clonei din popești leordeni, Dunărea Călărași.

dora
dora  •  10 Ianuarie 2019, 20:03

Ce sa faca la Calarasi, sa fie rezerva rezervei...nu de alta dar Straton a fost portarul turului de campionat iar Calancea nu a fost adus ca sa nu prinda lotul. Cred ca Duckadam a auzit gresit. Vlad nu pleca in Antalya cu lotul daca era sa fie cedat celor de la Calarasi.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  10 Ianuarie 2019, 19:22
Postat de Montolivo Grig pe 10 Ianuarie 2019, 18:48

Imi placea de Vlad, pacat. In meciul cu Rapid Wien a bucurat milioane de romani.

Așa e. Prin intervenția sa a făcut meciul mult mai interesant și a bucurat milioane de oameni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează