FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB are antrenor! Antonio Conceicao s-ar fi înțeles cu Gigi Becali și ar urma să fie prezentat mâine

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 18:15

Antonio Conceicao (57 de ani) este antrenorul care îl va înlocui pe Bogdan Andone (44 de ani) pe banca tehnică a FCSB-ului.

Portughezul e în România pentru că plănuia să asiste la meciul CFR Cluj - Celtic, dar acum are un motiv în plus: va discuta la „Palat” cu Gigi Becali pentru a pune la punct detaliile contractului său cu FCSB, informează TV Digi Sport.

Becali s-a decis şi îl va numi pe Conceicao după partida cu Astra, de azi. Acesta ar urma să fie prezentat marţi, când va semna contractul cu roş-albaştrii.

„În finală au intrat doi străini. Sunt alții (n.r. alții în afară de Mangia și de Zenga) și sunt cunoscuți. Din doi, va rămâne unul. O să îl spun doar pe cel care câștigă finala. Fac rugăciune continuă de două zile și arată-mi pe cine să iau. Probabil că mâine va fi la antrenament”
Gigi Becali, pentru sursa citată

6 trofeea cucerit Conceicao alături de CFR Cluj: 2 titluri (2010 și 2019), 3 Cupe ale României (2009, 2010 și 2016) și o Supercupă (2009)

Conceicao a antrenat CFR în trei mandate: aprilie 2009 - noiembrie 2009, decembrie 2015 - iunie 2016, iulie 2018 - februarie 2019. El a mai antrenat în România FC Brașov și Astra, iar în străinătate, printre altele, Braga, Vitória Setúbal, Belenenses (toate din Portugalia) și Nea Salamina (Cipru).

88 de meciuri are Conceicao în Liga 1: 40 de victorii, 28 de remize și 20 de înfrângeri

„Conceicao este o variantă comodă pentru patron, pentru că, dacă e adevărat ce am citit, omul semnase un document prin care făcea ceea ce i se cerea de conducerea CFR-ului. Să nu uităm totuşi că a pierdut cu Dudelange, un meci pe care l-a putut pregăti timp de 10 zile. Cu Mlada nu va avea acest timp la dispoziţie. La nivel intern el a confirmat, dar la nivel european nu mi se pare că a confirmat. Repet, este o variantă comodă, pentru că ştie să lucreze cu astfel de patroni. Cumva îi păcăleşte şi pe jucători că el e şeful, deci se poate descurca”
Andrei Vochin, la TV Telekom Sport

Trage Becali lozul câștigător? Caracterizarea lui Toni Conceicao, viitorul antrenor: „E o variantă comodă, cumva îi păcălește pe jucători că el e șeful”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
danut1971
danut1971  •  06 August 2019, 11:20

fcsbeul are demult antrenor in persoana atotstiuorului imparat al lumini becali!conceicao va fi doar secund ca ceilalti!nu va sta mai mult de trei meciuri

mosierul
mosierul  •  06 August 2019, 00:04

....nimic nu se compară cu serile in care fcsb pierde iar după meci , ca bonus, este sunat Împăratul luminii, atotștiutorul și nemaipomenitul Becali ,pentru un show delirant .....!!!

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  05 August 2019, 23:30

Ideea este nu când o să fie prezentat, ideea este după cât timp o să fie dat afară !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează