FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Trage Becali lozul câștigător? Caracterizarea lui Toni Conceicao, viitorul antrenor: „E o variantă comodă, cumva îi păcălește pe jucători că el e șeful”

Toni Conceicao // foto: Gazeta Sporturilor
Toni Conceicao // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 17:49

Toni Conceicao (57 de ani), fost antrenor în mai multe rânduri la CFR Cluj, e la un pas să se înțeleagă cu FCSB, portughezul fiind ultimul intrat pe stufoasa listă întocmită de Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor.

Andrei Vochin, oficial al Federației, a vorbit despre această soluție: „Conceicao este o variantă comodă pentru patron, pentru că, dacă e adevărat ce am citit, omul semnase un document prin care făcea ceea ce i se cerea de conducerea CFR-ului.

Să nu uităm totuşi că a pierdut cu Dudelange, un meci pe care l-a putut pregăti timp de 10 zile. Cu Mlada nu va avea acest timp la dispoziţie. La nivel intern el a confirmat, dar la nivel european nu mi se pare că a confirmat. Repet, este o variantă comodă, pentru că ştie să lucreze cu astfel de patroni. Cumva îi păcăleşte şi pe jucători că el e şeful, deci se poate descurca”, a declarat Vochin, la TV Telekom Sport.

La ce se referă Vochin? 

La jumătatea lui noiembrie 2018, cu două luni înainte să fie demis de la CFR Cluj, presa a publicat contractul pe care Conceicao îl avea parafat cu conducerea clubului. Potrivit acelei înțelegeri, Conceicao era obligat să se consulte în privința echipei de start cu șefii clubului, chiar și în meciurile amicale.

Tot azi, Andrei Vochin a închis subiectul venirii lui Laurențiu Roșu la FCSB - Detalii, AICI!

Vezi și:

FCSB are antrenor! Antonio Conceicao s-ar fi înțeles cu Gigi Becali și ar urma să fie prezentat mâine

Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Îl aleg prin rugăciune dintre doi străini! Eu nu mă mai bag la echipă. Vin ca prostul la meci și dau bani ca un idiot”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  06 August 2019, 01:16

Nu are echipa nici antrenor arata de b

orlick
orlick  •  05 August 2019, 19:26

Becali mă indispune cu aroganța și diletantismul lui, dar parca mai mult mă indispune faptul că sunt atât de mulți cei care ataca gratuit Steaua și pe cei care sunt alaturi de club. Cat a fost la CFR, nu a pomenit nimeni despre clauzele lui Conceicao, dar cum vine la Steaua, un reprezentant al federației (care ar trebui sa fie obiectiv) iese cu astfel de afirmații. Domnul Vochin a avut acces la copia de la federație a contractului antrenorului? Contractul nu e confidențial? Chiar dacă acea clauza a existat, conducerea CFR-ului rămâne în continuare cea mai profesionista, nu-i așa?

fantasma
fantasma  •  05 August 2019, 19:04
Postat de boreal47 pe 05 August 2019, 18:50

Te ține cineva legat aici? Nu poți intra pe Digi, Prosport? Gazzete delle sport, L'Equipe, Deutche Sport, Frankfurter Alemagne ți-au interzis să intri? Nu intra. Simplu

Era doar o remarcă. Nu pot rămâne “ legat” de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează