FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

MM Stoica, entuziasmat după victoria cu FC Argeș: „A început și campionatul nostru”

MM Stoica și Andrea Compagno/ foto: Facebook @Mihai Stoica
MM Stoica și Andrea Compagno/ foto: Facebook @Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 14:28 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 14:45

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a transmis un mesaj după victoria cu FC Argeș, scor 3-2.

A început și campionatul nostru. Pariul meu stă în picioare”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace precum Manchester City: „Ați văzut la ei: țaca-paca, pasează, se demarcă. Du-te, bă, la ăia să înveți de la ei!”
FCSB
Gigi Becali vrea ca FCSB să joace precum Manchester City: „Ați văzut la ei: țaca-paca, pasează, se demarcă. Du-te, bă, la ăia să înveți de la ei!”

Pariul la care face referire Mihai Stoica

Înainte de pauza pentru echipele naționale, MM punea un pariu legat de viitorul echipei, fiind extrem de încrezător.

„Fac un pariu. Începând de acum, am curaj să pariez că noi vom fi pe primul loc. Mă refer la punctajul dacă ar începe campionatul acum. Am convingerea că am făcut transferuri foarte bune”, declara Mihai Stoica la Orange Sport, pe 19 septembrie.

Becali, nemulțumit de jocul lui FCSB

La polul opus se află Gigi Becali, patronul lui FCSB, care a criticat în termeni duri echipa după meciul cu FC Argeș.

„O să le spun: «Bă, vreau să văd și eu ca la echipele mari, să legi 7 pase». Când ai 2-1 nu poți să fi egalat. Olaru, ce îți trebuie să dai pasă decisivă în careul tău?

Am adus toată crema. Jucați, bă, fotbal, că avem jucători. Așa se joacă, bă? Avem 2-1. Ești Steaua, bă, cum să te sperie FC Argeș? Bă, de ce ai, bă, 20.000 salariu?

Păi, ăla are 5.000 salariu, bă. Ce, bă, joci la Real acasă să dai mingea așa? Păi, ești Steaua, bă, cum să dai mingea așa? Nu-i normal”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Analiza dură a lui Florin Răducioiu: „La FCSB nu merge nimic”

Basarab Panduru, mesaj direct pentru Dică: „Îi bulversezi pe toți” + „E un mare semn de întrebare ce se întâmplă acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  03 Octombrie 2022, 23:00
Postat de magic4ever pe 03 Octombrie 2022, 16:20

Au primit un penalty gratuit la o faza banala,mingea nici nu era in zona aia...cred ca au inceput sa imparta cadouri si la masinile de la VAR cum au primit si arbitrii care au arbitrat returul cu Viking...

Ai capul praf.

istet10
istet10  •  03 Octombrie 2022, 22:59
Postat de badeadorian pe 03 Octombrie 2022, 17:47

Problema nu este neaparat in privinta arbitrajului , daca mingea este in joc si in suprafata de pedeapsa se comite o greseala pasibila de lovitura libera este penalty fara discutie !!! . Problema este ca au inceput adversarele sa joace in 7 - 8 jucatori .... manevra favorita a becalianului este reintrodusa in forta , 3-4 jucatori ''varuiti'' in culorile becaliote , si uraaa , uraaa ...avem echipa avem valoare si mergem inainte tare !!!! . Becali si-a dat seama ca nu echipa lui poate castiga punctele puse in joc , jucatorii adversi ''atinsi la coarda sensibila'' pot rata cu 'usurinta' , pot comite un penalty izbavitor sau pot claca in faza defensiva exact cand este nevoie . Este o metoda patentata de Becali cu rezultate in alte editii de campionat . Dupa momentul in care a devenit ''scriitor'' de Jilava , a avut o perioada de ''liniste'' ...de acolo si seceta din ultimii 5-6 ani ... acum a inceput sa riste pentru ca nu vede o alta solutie . Sa vedem cat o sa mearga ulciorul la apa ... trebuie sa i se infunde la un moment dat , nu poti cumpara la infinit !!! . Alooo , userule @stars , unde sunt 20.000 - 30.000 ''jdemi'' de suporteri pe care-i numarai tu la meciurile de acasa ??? ... Ca din aia 9000 prezenti cu Argesul , 4000 au venit de curiozitate si mai mult sa vada stadionul !!!...

De ce nu mergi la parchet, desteptule, daca ai probe? Tu favorizezi faptuitorul daca este cum zici. Adica esti infractor. Pricepi?

10Klaudiu
10Klaudiu  •  03 Octombrie 2022, 20:01

fîcîsîbî are soarta pe care o merita ................ pe post de A2, instructori sportivi. Hahahahaaahaaaaaa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează