FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Analiza dură a lui Florin Răducioiu: „La FCSB nu merge nimic”

FCSB - FC Argeș/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 08:32 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 08:44

Florin Răducioiu (52 de ani), fostul mare internațional, a analizat prestația celor de la FCSB din meciul cu FC Argeș, scor 3-2.

Fostul atacant de la AC Milan critică apărarea roș-albastră și consideră că FCSB nu va putea fi salvată mereu de jucătorii de atac.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Analiza lui Răducioiu după FCSB - FC Argeș 3-2

„Nu îmi inspiră încredere Dawa (n.r. - nu a jucat cu Argeș) şi Tamm, cei doi apărători centrali, sunt organizaţi prost, sunt nesiguri, iar aici e o mare problemă. FCSB marchează, are ocazii de gol, dar apărarea arată rău şi ai mereu probleme dacă nu o pui la punct.

E greu să dai mereu două-trei-patru goluri ca să câştigi, mai ales că întâlneşti echipe mai puternice decât FC Argeş. Acest lucru nu e mereu la îndemână. 

E mare presiune pe Dică, FCSB e într-o zonă periculoasă a clasamentului. Dacă nu vor lega două-trei victorii, echipa va avea mari probleme, după părerea mea. Jocul nu funcţionează, poate să nu prindă play-off-ul. Nu merge nimic la FCSB”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Nicolae Dică: „Mă îngrijorează numărul de goluri primite”

Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a scos de asemenea în evidență problemele din defensivă ale echipei sale, după victoria cu FC Argeș.

„Nu sunt mulțumit, am primit două goluri, dar nouă ni se tot întâmplă ca adversarul să aibă niște execuții... Golul lui Garita a fost extraordinar.

Mă îngrijorează numărul de goluri primite, da. Suntem o echipă care merge peste adversar, e important să câștigăm duelurile unu contra unu. Vom munci la antrenamente și sperăm ca în următoarele meciuri să dăm cât mai puține oportunități adversarilor”, a spus Nicolae Dică după meci, conform sursei menționate.

VIDEO. FCSB învinge FC Argeș cu 3-2 după reușita lui Cordea

Citește și alte știri despre FCSB:

Atacanții au făcut legea » Compagno și Garita au primit cele mai mari note după FCSB - FC Argeș

Becali, dezamăgit de doi jucători: „În loc să crească, au scăzut” + Ce spune despre debutul lui Omrani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adiro
adiro  •  03 Octombrie 2022, 17:17

Dică , doar gargară și scuze . Penibili rău de tot. De când a venit doar se plânge și se umfla in pene cu o calificare in extremis in ultimele secunde.

dinamo100
dinamo100  •  03 Octombrie 2022, 10:47

Raducioiu are dreptate, jocul lui fcsb nu merge deloc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează