FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

NOTE GSP Atacanții au făcut legea » Compagno și Garita au primit cele mai mari note după FCSB - FC Argeș

Andrea Compagno/ foto Raed Krishan (GSP) +24   FOTO
Andrea Compagno/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 07:04 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 09:08

FCSB a câștigat cu FC Argeș, scor 3-2, într-un meci din etapa #12 a SuperLigii. Atacanții celor două echipe, Andrea Compagno și Garita, au fost cei mai buni jucători de pe teren.

„Vârful” bucureștenilor a fost decisiv, marcând primele două goluri ale echipei sale. Prima reușită a fost extrem de spectaculoasă, dribling subtil pe lângă Dobrosavlevici și finalizare la colțul lung, în timp ce la a doua reușită a executat perfect un penalty. Italianul a luat nota 8 în Gazeta Sporturilor.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Compagno și Garita au fost cei mai buni, Tamm cel mai slab

Și atacantul central al piteștenilor a avut o prestație foarte bună. Garita marcat un gol superb și a egalat scorul la 2, în minutul 79. A tras la colțul lung, din unghi, iar Târnovanu nu a avut nicio șansă. Garita a primit de asemenea nota 8.

De cealaltă parte, cel mai slab de pe teren a fost stoperul „roș-albastru” Joonas Tamm. Estonianul a primit nota 3, după o evoluție extrem de nesigură. Singurul jucător de pe teren care a mai luat o notă sub 5 a fost tot un fundaș central.

Dobrosavlevici, cel care a fost umilit de Compagno la golul de 1-1, a primit nota 4 în Gazeta Sporturilor.

Atacanții au făcut legea » Compagno și Garita au primit cele mai mari note după FCSB - FC Argeș

VIDEO cu golul. Andrea Compagno egalează în FCSB - FC Argeș, 1-1

Gigi Becali: „Nu dai «bufa-bufa», că ești Steaua, nu ești Târgoviște!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre lucrurile care l-au nemulțumit în victoria cu FC Argeș, scor 3-2.

„Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu am cum să fiu fericit. Echipa nu joacă. A spus domnul Gabi Balint că am avut multe șuturi pe poartă, am avut bară, am meritat victoria, dar aici e vorba de altceva. Dacă tu conduci cu 2-1 și apoi nu poți să legi 4-5 pase... 

Nu văd, nu avem posesie. Știți cum era pe vremuri.... mâncam bătaie, dar aveam posesie. Nu știu cum să explic, nu știu ce să zic. Câștigăm prin valoarea jucătorilor.

Nu mă interesează statistica pe mine, eu vreau să dominăm adversarul, iar mingea să fie numai la noi. Dacă noi conducem, nu avem voie să ne retragem. Când primești mingea nu dai «bufa-bufa», că ești Steaua, nu ești Târgoviște. Nu «bufa-bufa», ce facem aici? Nu mă îngrijorează că adversarii deschid mereu scorul. Sunt lucruri pe care nu le știu, să vorbească specialiștii”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri despre FCSB - FC Argeș:

Valentin Crețu, supărat după FCSB - FC Argeș: „Nu știu cine îmi vrea răul. Ce, sunt Beckham?!”

Cum a lovit decisiv Andrei Cordea, în final, pentru victoria cu FC Argeș » „Sunt un jucător mai matur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo11
paolo11  •  03 Octombrie 2022, 18:07
Postat de parpalache pe 03 Octombrie 2022, 11:33

Și arbitrul a fost„cel mai bun”!La penalty-facut cadou fcsb-ului!Cât despre Dobrosavlevici și mai ales Straton(mai ales la golul lui Cordea), ***!

Tocmai am revăzut de 5 ori faza. Trebuie sa ai orbu' găinilor sa zici na nu l-a tras ala. Sau sa fi rău-intentionat, cum ești tu.

gazistu
gazistu  •  03 Octombrie 2022, 14:45

FOTBALSUL SE JOACA CU atacanti,... cu nr 9 ... nu varf fals , si dinalea...

parpalache
parpalache  •  03 Octombrie 2022, 11:38
Postat de sadikul pe 03 Octombrie 2022, 10:47

Straton 6 ?????? Pe bune ? Cand iei gol cu capul de la corner iar tu te ascunzi dupa bara ..cum poti lua 6 ??

Doar nu erau sa zuca ca a jucat dublu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează