FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Gigi Becali nu consideră că și-a ofensat jucătorii: „Ce, mortăciune la fotbal e jignire?! Oricum m-au iertat”

Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 11:02

Gigi Becali a vorbit despre declarația în care și-a făcut jucătorii „mortăciuni” (Detalii AICI), explicând că era vorba doar de prestația acestora și că nu consideră că i-a jignit.

„Eu cu dragoste le zic, nu-i batjocoresc. Nu-i plătesc să-i umilesc. Le spun lucrurile ca un părinte. Le-am zis «mortăciuni» că așa a fost, au fost moi la fotbal.

Ei simt dragostea mea și nu se supără. Nu le spun ca jignire. Eu iubesc oamenii. Ce, «mortăciune la fotbal» e jignire?! Sunt multe jargoane în fotbal. Îmi cer iertare public, să mă ierte copiii mei, că oricum m-au iertat. Să nu spună că-i umilesc”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Este patronul echipei și are dreptul să spună ce vrea el. Este greu și pentru noi, pentru că suntem oameni și încercăm la fiecare meci să intrăm bine pe teren și să ne facem treaba ca să nu îi dăm motive să ne critice. Nu poți tot timpul să fii la un nivel foarte ridicat și asta se vede. Noi intrăm motivați pe teren, cu o dorință de a face cât mai multe lucruri bune. Dacă intri și nu îți faci treaba, e normal ca oamenii să te critice”
Dennis Man, jucător FCSB

Vezi și:

Mihai Teja, după ce Gigi Becali i-a făcut „mortăciuni” pe jucători: „Respectăm părerea patronului” + Vrea prelungirea contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
100002473541087
Danut Ognean  •  29 Aprilie 2019, 17:49

si fara simularile lu tanase la care alti arbitri au dat penaltyury inexistente erati pe locul patru

mushu23
mushu23  •  29 Aprilie 2019, 16:00

Bai razboinicule... e usor sa vb din afara. Tu daca erai la Fcsb, ieseai sa iti vorbesti de rau patronul? Nu cred. La servici la tine tu iti vorbesti seful de rau daca te jigneste? Nu cred.Nu cred ca sunt multi care isi permit sa isi piarda jobul. Nu ii iau apararea ciobanului pt ca este clar ca ***. Spun doar ca este usor sa vb sa ii acuzi pe altii ca suporta multe pt a nu isi pierde jobul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  29 Aprilie 2019, 15:39

Gigi, nu te pot ierta cei ce sunt în solda ta! Numai după ce îi vinzi Ajungi liber să te minți! :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close