FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

FCSB - ASTRA 1-0 // Gigi Becali, răspuns ironic pentru Mirel Rădoi: „O să mai aduc un fundaș central ca să-i fac pe plac”

Bogdan Planic (jos) și Iulian Cristea
Bogdan Planic (jos) și Iulian Cristea

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 09:04

Gigi Becali i-a răspuns lui Mirel Rădoi, după ce selecționerul României U21 a mărturisit că, în opinia lui, FCSB transferă fără să aibă o strategie clară, iar acest lucru afectează echilibrul lotului.

„O să mai aduc un fundaș central, ca să-i fac pe plac lui Mirel Rădoi.

E selecția proastă la jucători, nu la număr. Are dreptate.

Planic mi-a plăcut azi (n.r. ieri, cu Astra), dar Cristea... Doamne, ferește! Doarme pe acolo. Nu înțeleg. I-a dat mingea lui Alibec, apoi tot el i-a luat-o”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Undeva clar se greşeşte. Sunt foarte puţine echipe care se uită când transferă dacă e chiar jucătorul de care au nevoie sau doar e în formă bună acum 5-6 luni şi după va fi din nou la nivel normal. Din păcate, Steaua transferă doar ce li se pare lor că e cel mai bun pe piaţă. Şi ne uităm că de ani de zile au 17 mijlocaşi şi au doar 3 fundaşi centrali în lot. Şi e clar că asta nu e o strategie. Asta e o chestie pe care o fac de ani de zile şi care poate să îţi iasă un an doi pentru că e întâmplătoare”
Mirel Rădoi la TV Telekom Sport

„În primele două meciuri au jucat bine, acum dorm în picioare. Inclusiv mijlocul a început să doarmă, Filip nu mai e Filip. Nedelcu doarme și el. Avem un jucător de geniu, Dennis Man, care n-a pierdut mingea deloc. Sper să-și revină și apărarea, că în atac stăm bine” 
Gigi Becali, după 1-0 cu Astra

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și:

Becali: „E din alt film, de pe altă planetă, doarme în picioare!” + Laude pentru Dennis Man: „Jucător de geniu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
103218647204174
Robokup Doru  •  29 Aprilie 2019, 22:26

Sunt destui care iau bani de acolo . Ce fac ?? "sărut mana șefu " sau "Da șefu ai dreptate " Da asta fac și Becali ii plătește. O sa dați vina pe Teja asta măcar muncește și cred ca prea mult poate ca si altii de acolo ar trebui sa mai pună mana sa mai faca ceva pentru un ambient demn de o campioana Becali are defectele lui Dar .. la FCSB nu am auzit de restante salariale ca la aproape toate echipele din tara

100002473541087
Danut Ognean  •  29 Aprilie 2019, 18:02

adul pe sestor gigi a fost fundasul vostru aseara

300.de.oi
300.de.oi  •  29 Aprilie 2019, 12:18
Postat de 7manuel pe 29 Aprilie 2019, 09:47

Nu ma, ala-i pt. voi, mimamo, echipa care meci de meci fura mai ceva ca pe vremea lui Postelnicu sau al lui Borcea ourssarul, cand acesta controla si vantul, dupa cum a si declarat cu ceva timp in urma.

Revin si va intreb - De ce lasati acest mesaj pe site-ul gsp.ro!!??? Ce are in el asa de academic??? Mare-i gradina lui D-zeu!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează