FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Bogdan Vintilă: „Acest eșec ne va ajuta. Ce criză să fie?” + detalii de ultim moment despre starea lui Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 23:01

Bogdan Vintilă, tehnicianul FCSB-ului, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa pe teren propriu, scor 1-3 cu Astra Giurgiu.

Roș-albaștrii au coborât pe locul 5 și au bifat a doua înfrângere din mandatul tehnicianului instalat la jumătatea lunii august.

„Acest joc ne trezește și ne va da posibilitatea să ne reevaluăm poziția și tot ce avem de făcut în continuare. Sper că acest eșec va fi benefic pentru următoarele 5 meciuri.

Acum, importantă e starea de sănătate a lui Gnohere. E la spital, dar e într-o stare bună, din ce am înțeles de la doctor.

Veneam după o perioadă bună, dar am avut și mulți jucători plecați la loturile naționale. Important e, totuși, ce învățăm după acest joc. Trebuie să tragem unele învățăminte după meciul acesta. Am întâlnit o echipă bună, o echipă cu jucători care știu cum să facă diferența. Exact asta au făcut. 


Nu pot să spun că am jucători care m-au nemulțumuit. Din punctul meu de vedere, meciul este istorie, rămâne doar să învățăm din acest joc. Ce criză să fie? Am pierdut un singur meci. Mă aștept ca jucătorii să aibă o reacție după acest meci. Consider că lupta la titlu va fi deschisă până la finalul campionatului, orice se poate întâmpla de la etapă la etapă.

„Tănase a jucat cu o gripă, așa că am decis la pauză să-l schimb”
Vintilă, despre decizia de a-l schimba pe Tănase la pauza meciului

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
140624939699851
Marius Dumitrescu  •  24 Noiembrie 2019, 19:42

Ai devenit papagal dupa ce a plecat Narcis?? Pai ati furat-o greu de la Chindia in "pregatire", a venit ***, ce sperante aveai??Vezi ca incepe numaratoarea inversa!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  24 Noiembrie 2019, 12:16

normal antrenorul echipei adica ciobanasul trebuie sasi faca griji... tu *** taci din gura ca tu nu ai cuvant de spus acolo la manastire cum o numeste satanistul de cioban , tu primesti cate un os dupa masa copioasa al lui jiji si te multumesti femeie ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Noiembrie 2019, 10:58

parca in urma cu vreo doua saptamani becali zicea ca fcsbeul nu va mai fi invinsa de nimeni in acest sezon!ha ha ha

Vezi toate comentariile (20)
Comentează