FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Constantin Budescu, DEVASTATOR: „A fost o bătaie de joc! Nu mai merg la națională!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 22:37

Constantin Budescu, 30 de ani, mijlocașul Astrei, a avut o nouă evoluție excelentă în Liga 1. A oferit două pase de gol în victoria Astrei cu FCSB, scor 3-1.

La finalul partidei, acesta a vorbit despre meciul cu FCSB, dar n-a uitat nici de Cosmin Contra. Acesta anunță că „dubla” cu Suedia și Spania, în care n-a evoluat nici măcar un minut, ar putea fi ultima sa prezență în lotul primei reprezentative.

„Am reușit să egalăm, iar după pauză am avut ocazii mai clare și am meritat să câștigăm. Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. E un grup frumos aici la Astra, ne ajutăm reciproc, iar acest lucru cred că se vede în teren. Îmi pare bine că am venit la Astra, nu-mi lipsește nimic aici. Eu aș fi revenit la Petrolul, dar ei sunt în Liga 2.

La echipa națională a fost o bătaie de joc. A fost ultima mea apariție la Mogoșoaia dacă nu se schimbă unele lucruri. Probabil că nu mai merg acolo dacă voi chemat. În proporție mare, nu știu dacă mai merg dacă voi fi chemat”, a declarat Budescu, la Look Sport.

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
minell73
minell73  •  24 Noiembrie 2019, 14:00
Postat de noname999 pe 24 Noiembrie 2019, 00:07

Budescu nu poate fi niciodata titular in locul lui Stanciu. Si nu are nicio legatura cu impresarii, ci doar cu valoarea fotbalistica. Stanciu nu e mare fotbalist, dar a jucat la niste echipe unde Budescu a visat sa ajunga. Dar el a bifat echipe ca... Cred ca nu are rost sa le spun, ca nu stie nimeni de ele.

Bai baiatule, iarta-ma ca iti spun, dar esti terminat rau.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  24 Noiembrie 2019, 11:34

Ați observat că în urma victoriei Astrei sunt comentarii scurte? Jiji nu apare cu nici un comentariu, cu toate că el bagă bani grei la GSP? De ce oare ? Dacă bătea FCSB(âc), tot gsp-ul era plin de comentarii ,,fabuloase,, (termen de care îmi este scârbă). Bravo Astra!!! Ai mai tăiat din nasul multora cu această victorie, Gigiști, MM-iști, etc..

gido
gido  •  24 Noiembrie 2019, 11:26

micul hagi ,la propriu si la figurat, declara ca a avut de invatat dupa 0-5 cu spania... nationala a devenit gradinita fotbalului din romania, in loc sa fie a premiantiilor de facultate...jucatori care la primavara fac 24 ani precum rus, nedelcearu, marin,puscas ii numim ''pusti''si ii aducem la nationala sa invete fotbal se la spanioli... aseara , muscron- genk 2-2... genk cu un nou antrenor, hannes wolf, si cu vedeta internatinala pe banca,odihnindu-se dupa prestatiile magnifice din meciurile cu suedia si spania...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează