FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Grătarul bate camera hiperbarică! Jucătorii Astrei au făcut chetă și au sărbătorit la grătar victoria

Articol de , - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 09:50

Neplătiți de mai mult de două luni, jucătorii Astrei au făcut chetă și au sărbătorit la grătar victoria cu FCSB, clubul cel mai bogat din campionat, cu condițiile cele mai bune.

FCSB are baza de pregătire cea mai bună din România și investește în materiale dintre cele mai moderne, de la aparatură și softuri de monitorizare a capacității fizice a jucătorilor la camere hiperbarice de sute de mii de euro, datorită cărora Tănase și colegii lui se refac mai repede după efort.

Toate dotările science-fiction nu garantează succesul în campionat. Echipa lui Becali nu e departe de CFR, campioana ultimelor două sezoane, la șapte puncte. Și a primit sâmbătă o lovitură, întrucât înfrângerea cu Astra arată ca una amuzantă acum, din moment ce giurgiuvenii sunt la polul opus din punctul de vedere al condițiilor.

Vedeta îi aprovizionează cu brânză

Alb-negrii n-au mai fost plătiți de mai mult de două luni și nu au celebrat victoria de la București în vreun local de lux, s-au adunat dimineață la stadionul din Ploiești pe care se antrenează și au încheiat pregătirea cu un grătar.

Bogdan Andone a povestit cum a decurs petrecerea-bonus: "Am procedat așa cum se procedează la Astra: unii au adus carnea pentru grătar, alții au venit cu berea, Budescu a adus o brânză bună".

Pe antrenorul care a plecat de la FCSB supărat că Becali lua toate deciziile care contau l-a deranjat un comentariu de la DigiSport al lui Sorin Cârțu: "L-am auzit pe domnul Cârțu când a spus în emisiunea lui Radu Naum că Astra e o echipă antrenată la grătare. Așa ceva nu e adevărat! Grătarul de după victoria cu FCSB a fost primul din ultimele două luni, timp în care echipa a muncit enorm. Budescu și Alibec au ieșit în evidență în victoria de la București, dar nu le e ușor nici celorlalți jucători, ei aleargă și se sacrifică pentru ca formula să rămână solidă, organizată". 

"Până la urmă, grătarul e o mâncare bună pentru sportivi, nu e o prăjeală! Sunt bune și astfel de ocazii, fiindcă jucătorii vorbesc între ei altfel decât în vestiar sau pe terenul de antrenament și se mai strâng legăturile. Nu e corect să rămână ideea că Astra face grătare și să nu remarce nimeni cât de motivați au fost jucătorii mei în meciul cu FCSB"
Bogdan Andone, la TV Digi Sport

EXCLUSIV Gigi Becali, gata de revenirea lui Alex Chipciu: „Îl aștept cu brațele deschise!” » Belgienii anunță detaliile mutării

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  26 Noiembrie 2019, 13:59

La ora actuala, Astra are cel mai bun fotbal. Nu sunt conditii, dar patronul cel putin nu se baga la echipa. Infractorul piperean taie si spanzura la echipa interlopa. Daca ar sta in banca lui, la ce echipa si conditii are, echipa lui avea mult mai multe trofee. Ii doresc ani buni de guler cervical.

pain89
pain89  •  26 Noiembrie 2019, 10:51

Degeaba investești în aparatura dacă nu ai oameni specializați sa le folosească, totuși sa nu uitam ca înainte sa vina vintila fcsb era la retrogradare

dybala21
dybala21  •  26 Noiembrie 2019, 10:24
Postat de reteleanu pe 26 Noiembrie 2019, 09:13

talentul pur (budescu, alibec, tamas, radut) bate orice pregatire sofisticata si munca indarjita. cum ar zice artistul federer: "who needs will, when you have skill?"

Hai sa il scoatem pe Radut din acea ecuatie. N-are legatura saracul cu talentul lui Budescu sau al lui Alibec.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează