FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali, gata de revenirea lui Alex Chipciu: „Îl aștept cu brațele deschise!” » Belgienii anunță detaliile mutării

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 18:40

Alexandru Chipciu (30 de ani) are o situație dificilă la Anderlecht și nu a jucat niciun minut în acest sezon. Mijlocașul lateral ar putea reveni la echipa roș-albastră.

Presa din Belgia scrie că Alexandru Chipciu va pleca în această iarnă de la Anderlecht și ar putea ajunge la FCSB sub formă de împrumut. Mijlocașul mai are doar 6 luni de contract cu belgienii și nu intră în planurile antrenorului Simon Davies.

Chipciu ar putea fi tentat de o revenire la FCSB pentru a reintra în circuitul echipei naționale. În plus, revenirea lui Mihai Stoica, cel cu care are o relație excelentă, ar putea fi un factor care să influențeze decizia mijlocașului.

Gigi Becali: „Îl aștept pe Chipciu cu brațele deschise” 

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că la echipa roș-albastră încă nu s-a discutat despre revenirea lui Chipciu, dar că mijlocașul are ușa deschisă. 

Îl aștept oricând, cu brațele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aștept, dar nu știu nimic despre ce scrie presa din Belgia”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 și 2016, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câștigând un titlu și o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Brașov și Sparta Praga.

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

1.000.000 €este cota lui Alex Chipciu, potrivit transfemarkt

CITEȘTE ȘI:  

 

Sar SCÂNTEI! Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe Hagi, Gigi Becali a intervenit: „Nu mai spune nimic de Gică, nu vezi că toată lumea îl apără?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 12:00

Popa si Chipciu sunt mult mai buni decat perlele Man,Tanase si Morutan

dora
dora  •  25 Noiembrie 2019, 23:13

Ce sa faca ? Unde sa joace ? Pe banca, precum Adi Popa ?

lixandru88
lixandru88  •  25 Noiembrie 2019, 21:38

Alt esuat care se intoarce si care va primi acelasi tratament ca Rusescu si Adi Popa. Daca bisnitarul simte ca nu mai poate lua niciun ban pe el, il va desfiinta. Daca simte miros de banuti, va spune despre el ca e mai tare din parcare, ca trebuie sa joace titular la nationala, ca valoreaza nu sh cat.. FC FCSB = PORCARIE.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează