FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // VIDEO Gabi Enache, glume după victoria cu FCSB: „Budescu și Alibec fac un cuplu reușit ”

Articol de , - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 14:46

Fost fotbalist la FCSB, Gabriel Enache a glumit pe seama vedetelor Astrei, Denis Alibec și Constantin Budescu, după ce giurgiuvenii au câștigat cu 3-1 pe Arena Națională. Fundașul Îi „urechează” pe cei de la FCSB pentru ușurința cu care l-au pierdut pe Alibec, care a marcat de 3 ori în acest sezon în poarta roș-albaștrilor.  
 

„Budescu și Alibec fac un cuplu reușit! Între ghilimele, bineînțeles. Dar avem aici mulți jucatori buni, cu experiență. Asta se vede în teren. E treaba celor de la FCSB că l-au pierdut pe Denis. Dar eu zic că nu trebuia scăpat așa ușor din mână. Are calitate, dacă se simte bine poate face lucruri incredibile", a declarat Gabi Enache.  

Revenit la Astra, Enache a vorbit și despre problemele financiare pe care le are fosta campioană a României. Recunoaște că situația nu e roz, însă speră ca problemele să se rezolve.  

„Eu am venit de două luni. Sper să se rezolve problemele pentru că ne va ajuta pe viitor. N-am vorbit cu colegii despre asta”, a mai zis Gabi Enache.  Din informațiile Gazetei Sporturilor fotbaliștii Astrei au mai bine de 2 luni restante, iar unii angajați ai clubului n-au fost plătit de jumătate de an. Situația diferă de la fotbalist la fotbalist și de la angajat la angajat. 

Vezi și:  

VIDEO Denis Alibec, reacție dură către fani după „dubla” cu FCSB: „N-aș mai juca niciodată aici! Ați auzit și voi, nu?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează