FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

Fotbalistul de la FCSB care l-a vrăjit pe Ilie Dumitrescu: „Mi-a plăcut foarte mult, putea să marcheze 3 goluri!”

Dennis Man a deschis scorul în Astra - FCSB 0-3 // foto: Raed Krishan +49   FOTO
Dennis Man a deschis scorul în Astra - FCSB 0-3 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 08:23 / Actualizat duminica, 23 august 2020 10:01

FCSB s-a impus în fața Astrei în runda inaugurală a Ligii 1, scor 3-0, într-un meci în care Dennis Man (21 de ani) a înscris un gol.

Prestația arădeanului a fost lăudată la final de Ilie Dumitrescu: „Dennis Man mi-a plăcut foarte mult. A arătat personalitate, forță, a fost extrem de activ. Dacă avea mai multă inspirație putea să marcheze trei goluri! Șut foarte bun la primul gol, la colțul scurt, cu puțină șansă pentru că Graovac deviază mingea, iar Lazar n-a putut să intervină. Dennis Man a gândit foarte bine faza, a și șutat foarte bine”, a declarat Mister, potrivit digisport.ro.

Integralist, Man a fost unul dintre cei mai activi oameni ai formației lui Toni Petrea. A deschis scorul și ulterior a mai avut câteva ocazii imense, lovind inclusiv bara într-o fază petrecută spre finalul meciului.

Lazar (n.red. portarul de la Astra) a făcut o partidă foarte bună. A fost poate cel mai bun jucător al Astrei. Ovidiu Popescu foarte bun și el, mi-a plăcut - Ilie Dumitrescu

5 milioane de euroeste cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Astra - FCSB 0-3

+45 FOTO

Mai multe știri despre Astra - FCSB:

Mihai Răduț, exploziv: „Ei n-au un vocabular foarte elevat. Te enervezi când te înjură jucători care-și sparg apărătorile când dau o minge”

Sergiu Buș a comis-o! Nu știe cu cine joacă în Europa League: „Nu am căutat pe net nimic despre ei...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
163253500722316
Emanoil Radu  •  23 August 2020, 21:31

Dom nul de la Popesti ,cam greu cu CSA in ligile superioare! Sunt curios cine baga bani ,poate Talpan (sic !) In orice caz vezi bine de cand se cacaie Dinamo sa gaseasca investitor !

lupu68
lupu68  •  23 August 2020, 16:26
Postat de abigail.laslas pe 23 August 2020, 10:58

Vezi cauta trofeul in vitrina din berceni si daca il gasesti retractez ce am zis

Mai bine cu o stema redesenata, decat cu o echipa FURATA! FCSB ESTE STEAUA. CSA, NIMIC ALTCEVA DECAT O CLONA SINISTRA, O RUSINE A ARMATEI ROMANE!

10arecare
10arecare  •  23 August 2020, 13:12
Postat de steauaeuna pe 23 August 2020, 12:56

Faliment la tine frustratule. STEAUA e pe primul loc si acolo va ramane pana la sfarsitul campionatului pentru ca STEAUA ADEVARATA e in liga 1.

Ba prostea mai si semnalizezi. Becali a luat o echipă care a fost continuatoarea Stelei 15 ani, atâta timp cat era stipulat in contract concesiunea echipei, adică cat timp ia imprumutato armata lui Păunescu iar mai apoi Păunescu lu gigi, după 15 ani la revedere,sa zica mersi ca ia ramas locul in liga,ca si ala trebuia să-l predea la fel ca celelalte . Daca inchiriezi o mașină pe o perioadă determinată ai niste obligații,dupa care inapoiezi masina in starea cum ai luat-o proprietarului de drept,nu ii dai doar actele cheile talonu asigurarea iar masina iti ramane tie si eventual locul de parcare.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close