FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB 0-3. Sergiu Buș a comis-o! Nu știe cu cine joacă în Europa League: „Nu am căutat pe net nimic despre ei...”

FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a debutat în tricoul formației lui Gigi Becali. A rezistat doar o repriză, iar la declarațiile de la finalul partidei a comis-o. +49   FOTO
FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a debutat în tricoul formației lui Gigi Becali. A rezistat doar o repriză, iar la declarațiile de la finalul partidei a comis-o.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 21:09 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:33

FCSB a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0, în prima etapă din Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a debutat în tricoul formației lui Gigi Becali. A rezistat doar o repriză, iar la declarațiile de la finalul partidei s-a dat de gol.

Sergiu Buș a avut o primă repriză fără realizări importante. Atacantul adus de la Gaz Metan Mediaș a fost înlocuit la pauză cu Alexandru Buziuc, celălalt vârf transferat de FCSB în această vară.

Buș nu se teme de Becali

„Important e că am câștigat. 3-0 e un scor corect, am dominat. Nu mă așteptam neapărat să joc tot meciul, domnul antrenor simte mai bine schimbările, Buziuc a făcut și el un meci bun. E bine că am câștigat. Așa cum am spus, mi-am asumat să vin aici, e o presiune în plus, cel mai mare club din România. Toate meciurile le vor trata ca pe cel de astăzi. Sincer, cred că patronul e mulțumit de rezultat, de noii jucători. Ne-am pregătit bine toți și vom crea o familie frumoasă”, a declarat Sergiu Buș la Look Sport.

Sergiu Buș a încurcat țările :) 

FCSB joacă joi, de la ora 21:30, meciul cu Shirak, din turul I preliminar al Europa League. Sergiu Buș a nimerit poziția pe care Shirak a terminat sezonul precedent, 4, dar a încurcat Armenia cu Albania. 

„Urmează meciul cu Shirak, da... Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania... Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie sa facem în teren”
- Sergiu Buș

Citește și alte știri despre Astra - FCSB: 

ASTRA - FCSB. Toni Petrea a făcut 3 schimbări la pauză: au intrat 2 debutanți la FCSB

ASTRA - FCSB. Haos înaintea meciului! Antrenorul a spus tot: „N-am lucrat nimic tactic, nimic fizic, am încercat doar să ne adunăm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
emil1986
emil1986  •  23 August 2020, 09:39
Postat de flojo pe 23 August 2020, 09:33

Degeaba încerci! Papagalii ăștia care acum sunt mari fecefecesebiști, după desființarea abominatiei, ori vor trece la Clinceni, cu alt nick pe gsp, ori vor dispărea ca măgarul in ceață, fără sa mai auzim de ei! Nu că ar fi vreo pagubă!

Prostalau, de vreo 3-4 ani tot asta trambitezi zi de zi, fraiere. Stai bland, ca echipa ta, mimamo, are zilele numarate. Noroc cu Burleanu, c[ruia i s-a facut mila de voi si va mai tine nitel in viata.

emil1986
emil1986  •  23 August 2020, 09:37
Postat de Costel Chelaru pe 23 August 2020, 09:28

Prejudiciul de imagine adus de omul asta e imens..fotbalul e pentru suporteri, nu pentru buzunarul fariseului

Da, ma, prejudiciul de imagine e o semifinala de EL, o optime in aceeasi competitie, si de vrei 14 pri in grupel CL si EL. Nu mai apera ca te faci de ras.

flojo
flojo  •  23 August 2020, 09:33
Postat de steauanuefcsb pe 23 August 2020, 08:54

Sigur, de aia are de platit prejudiciul din 2003 pentru folosirea ilegala a numelui Steaua. Hai ca esti prostalau milule.

Degeaba încerci! Papagalii ăștia care acum sunt mari fecefecesebiști, după desființarea abominatiei, ori vor trece la Clinceni, cu alt nick pe gsp, ori vor dispărea ca măgarul in ceață, fără sa mai auzim de ei! Nu că ar fi vreo pagubă!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează