FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // Umilință pentru căpitanul Florin Tănase! Vintilă l-a schimbat la pauză după o primă repriză dezastruoasă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 21:44

Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a surprins pe toată lumea la pauza meciului cu Astra Giurgiu. L-a lăsat la vestiare pe căpitanul Florin Tănase, unul dintre jucătorii cu cel mai mare ego din vestiar. 

Tănase, căpitan la partida din această seară, a avut o prestație dezamăgitoare în primele 45 de minute. Acesta n-a avut nicio realizare, n-a creat nicio fază periculoasă la poarta Astrei și a părut în multe momente decuplat de la miza partidei. 

În locul lui Tănase, Vintilă l-a aruncat în luptă pe Dragoș Nedelcu, care a început meciul pe bancă, deși evoluase 62 de minute în etapa trecută, cu FC Botoșani. 

Antrenorul a motivat altfel decizia:

„Tănase a jucat cu o gripă, așa că am decis la pauză să-l schimb”

Vezi și: 

Urmărește toate detaliile de la partida FCSB - Astra 

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
382236259374637
Florin Voica  •  23 Noiembrie 2019, 22:46

Sapind pe Narcis. Ficitari gropar și bine ai revenit era prea bine fără tine la Steaua. Apropo ai văzut ce jucători a trebuit sa dea Steaua afara datorita faptului ca te jignit pe tine ALIBEG și BUDESCU. La mai mare dacă pina acum aveam o șansă la playoff și campionat implicit acum sunt sigur ca a venit groparul Stelei sa facă lucrurile cum știe el sifoane intrigi mizerii și beții cu fotbaliști pe care ii ascunde pentru indisciplina ca beau cu el.

382236259374637
Florin Voica  •  23 Noiembrie 2019, 22:41

A revenit ghinionul indisciplina aroganta și antijocul. Nu mai joca nimic focare driblează fiecare trage la poarta. A revenit ghina și ghinionul odată cu revenirea lui Stoica. Merge el la băute cu ei baga fitile ii mai dau 5 etape lui Vintila a revenit groparul Stelei de 4 ani de zile și a făcut loc lingău sapindul pe Narcis iar acum

Vezi toate comentariile (2)
Comentează