FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Abia întors din Turcia, Mihai Stoica anunță noua senzație de la FCSB: „Țineți minte numele ăsta!”

FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia, încheiat 3-2 Remarcatul lui Mihai Stoica a fost mijlocașul Aurelian Ciuculete (17 ani).
FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia, încheiat 3-2 Remarcatul lui Mihai Stoica a fost mijlocașul Aurelian Ciuculete (17 ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 20:27 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 22:35

FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia, încheiat 3-2. Remarcatul lui Mihai Stoica a fost Aurelian Ciuciulete (17 ani). Trecut ca mijlocaș pe site-ul clubului, puștiul a jucat stoper în testul din cantonament. 

Răzvan Oaidă a marcat două dintre cele trei goluri ale amicalului din Antalya, dar Mihai Stoica a fost impresionat de unul dintre puști. Aurelian Ciuciulete este un mijlocaș cu talie, de 1,86 metri. Lovește mingea cu piciorul drept și evoluează pentru formația U19 a celor de la FCSB. A fost adus de la Dynamik Craiova, una dintre academiile importante ale Olteniei. 

Mihai Stoica, impresionat de Aurelian Ciuciulete

„Ciuciulete, un debutant, a ratat niște ocazii rare. Țineți minte numele ăsta, Aurelian Ciuciulete, un fotbalist din Craiova. Fac și eu ca Mitică Dragomir”, a spus Mihai Stoica, la „Digi Sport Special”.

Abia întors din Turcia, Mihai Stoica anunță noua senzație de la FCSB: „Țineți minte numele ăsta!”
Aurelian Ciuciulete

FCSB „fură” talentele din Craiova

Ciuciulete le calcă pe urme lui Andrei Vlad și Octavian Popescu. Cel din urmă este revelația sezonului la FCSB. Mijlocașul de 18 ani a semnat un contract de impresariat cu Giovanni Becali, chiar la începutul acestui an. Cei de la U Craiova n-au putut să-i prelungească mijlocașului înțelegerea cu formația din Bănie după ce Giovanni a intrat pe fir și l-a redirecționat către FCSB.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica și Vali Moraru, dialog încins la TV: „Nu ești tu ăla care să îmi spună să mă calmez” » MM a cedat și a spus cu cine a jucat FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, dialog cu GSP, după ce FCSB a scăpat de carantină: „Din cauza voastră, până și MM începuse să aibă emoții! Știți ce a făcut Arafat după ce ați scris?" + l-a sunat să-l certe pe șeful DSP Ilfov!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
holland
holland  •  15 Ianuarie 2021, 21:46

domnule Mihai Stoica va mai aduceti aminte de jucatorul ala ....ELTON ? oare ce o mai face ?

839217949507304
Alexandru Platon  •  15 Ianuarie 2021, 13:39

eu credeam ca este numele directoarei de la DSP," minjita" de Becali,...

sooos1ck
sooos1ck  •  15 Ianuarie 2021, 13:30
Postat de magic4ever pe 15 Ianuarie 2021, 11:21

Am crezut ca trebuie sa tinem minte numele la vreun arbitru care o sa ajute clona FCSB la greu in acest retur de campionat...arbitrii sunt adevaratele perle ale lui FCSB care este CEA MAI AVANTAJATA ECHIPA DIN CAMPIONAT conform statisticilor facute de GSP cu greseli pro si contra!

Pai trebuie sa joci si fotbal ca sa fii avantajat; Daca esti echipa de 2 lei, nu merge, bate la ochi!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează