FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

Probleme pentru Toni Petrea înainte de FCSB - Gaz Metan » Jucătorul care n-a putut fi recuperat la timp

Toni Petrea +34   FOTO
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 15:14 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:00

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, nu i-a menajat deloc pe jucătorii săi în săptămâna premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaș.

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

La conferința de presă de astăzi, tehnicianul liderul din Liga 1 a subliniat importanța partidei cu Gaz Metan Mediaș, dezvăluind că le-a atras atenția elevilor săi să nu o subestimeze pe Gaz Metan, o formație aflată în foame de puncte. Totodată, a numit jucătorii pe care nu se va putea baza.

Toni Petrea, înainte de FCSB - Gaz Metan: „Le-am atras atenția jucătorilor”

„Am avut o săptămână să pregătim jocul, unul care va fi dificil. Gaz Metan are o echipă omogenă, experimentată, vine după un joc pierdut acasă. Sigur vor veni foarte motivați, dornici să producă surpriză.

Trebuie să fim foarte concentrați, le-am atras atenția jucătorilor. Mai avem cinci meciuri până la play-off, iar până atunci avem meciul acesta foarte important. Ne așteaptă un final de foc. Sunt foarte importante punctele, trebuie să tratăm meciurile cu maximă seriozitate pentru a termina acest sezon regular pe primul loc. Vom întâlni CFR, Craiova, Sepsi, va trebui să fim concentrați 100%”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă de astăzi. 

Într-adevăr, Florinel Coman este suspendat pentru meciul ăsta. Mai avem o singură problemă medicală, cu Nedelcu, pe care nu am reușit să îl recuperăm. În rest nu mai sunt probleme de lot, suntem cu toți jucătorii apți de joc 
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Echipa probabilă FCSB pentru meciul cu Gaz Metan

  • 99. A. Vlad l 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 4. A. Miron, 33. Radunovici l 11. Moruțan, 5. Simion, 27. Olaru l 37. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 26. Oaidă

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Botoșani - FCSB 0-2

+30 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Anunț de ultima oră » Pasul pe care trebuie să îl facă Florin Tănase înainte de a se transfera în străinătate

Manchester City și Juventus pe urmele unui jucător de la FCSB? „Voi știți cine e?” » Avertisment după cazul Coman: „Îl învăța Perianu să conducă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
realcf
realcf  •  06 Martie 2021, 20:13
Postat de tomjeff pe 06 Martie 2021, 17:31

satelitul lui cfr aka gazul. cand a jucat cu cfr,vad ca gaz metan a fost capra si a facut blat.

De cativa ani cfr-ul nu au avut probleme cu gazul...

siriussirius
siriussirius  •  06 Martie 2021, 19:25

Sai dea bunul Dumnezeu sanatate la Nedelcu da slaba speranta pentru a mai face fotbalul de performanta

duster4
duster4  •  06 Martie 2021, 17:38
Postat de florar pe 06 Martie 2021, 16:15

Gesepisti pescari!!!!Ba,vedeti ca nu are cum sa joaca Coman...si o sa joaca Oaida...

oaiedă? Cu molaru fac cuplu de vis. Umed.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează