FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură pentru Gigi Becali după eliminarea din Conference League! FCSB ia doar 10% din banii încasați anul trecut

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2023 07:16 / Actualizat sambata, 19 august 2023 09:46

FCSB, vicecampioana României, nu au putut depăși turul 3 al preliminariilor Conference League (0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland), iar eliminarea prematură o va afecta și pe plan economic.

Gazeta Sporturilor a prezentat o analiză a situației de la FCSB după eliminarea prematură din Conference League. FCSB va avea în vara lui 2024 cel mai slab coeficient european din ultimii 20 de ani.

Iar înfrângerea cu Nordsjaelland va avea și efecte economice negative.

Oferte pentru doi titulari de la FCSB: pot pleca imediat după eliminarea din Conference League
FCSB
Oferte pentru doi titulari de la FCSB: pot pleca imediat după eliminarea din Conference League

Încasările vor fi de 10% față de anul trecut

Pentru că a ajuns până în turul 3 în Conference, FCSB se va alege cu un bonus mic din partea UEFA. Doar 550.000 €. Suma e de aproape 10 ori mai mică decât ceea ce s-a încasat pentru participarea europeană din sezonul precedent, când s-a reușit calificarea în grupe, unde au fost bifate doar două puncte.

Veniturile FCSB în ultimii 7 ani de la UEFA

ANVenituri UEFA
20177.250.000
20185.000.000
20191.300.000
2020930.000
2021470.000
20224.700.000
2023550.000

Ce a declarat Gigi Becali după eliminarea FCSB din Conference League

Vineri, la o zi după meci, Gigi Becali a declarat că Nordsjaelland a fost mai puternică decât FCSB, dar că diferența a apărut ca urmare a nivelului de pregătire al danezilor.

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică... Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost... Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. 

Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. 

Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți”, a spus Gigi Becali.

VIDEO Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB: „Cine mai comentează la arbitru, 25.000 de euro amendă!”

Citește și: 

MM Stoica, răspuns pentru Becali: „Acum două săptămâni eram buni, ne trebuiau echipe, acum nu mai suntem” + Scut în fața antrenorilor

Becali spune că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB: „Era cotă 5 când am pus. Ce, nu am voie să mă distrez?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
Laguioleq
Laguioleq  •  20 August 2023, 10:27

Fecesebeee kua mai multe goluri de la danezi dacă ăia ar fi prezentat pe teren o echipă de fotbal şi nu de handbal. Au hanbalizat fotbalul. Semicerc de la stînga la dreapta, de la dreapta la stînga şi cînd nu mai poate gîndi din cauza "concentrării imense" dau o pasă senzațională înapoi, sau dacă e un fundaş cu experiență mare (Chiricheş), o şi mai bună pasă la portar. Cum zice românu' : "Jjappp cu mucii-n fasole"

ggbkli
ggbkli  •  20 August 2023, 09:25
Postat de concret pe 19 August 2023, 13:14

Ce troll amuzant! :)) In primul rand, Steaua e un club de fotbal care activeaza in esalonul secund, dar esti prea prost sa intelegi asta. In al doilea rand, fcfcsb este un circ, nu o echipa de fotbal. Singurul scop pentru care aceasta entitate exista, este ca patronul ei, ciobanul piperean, sa faca bisnita cu jucatori. El insusi a declarat de nenumarate ori ca doar asta il intereseaza, nu trofeele sau cupele europene. Voi, prostimea, o tineti cu fecesebe e Steaua, dar realitatea va da cu argumente in cap. Pai cum sa fie Steaua ma un pseudo-club, unde antrenorii sunt pusi doar de forma, pentru ca schimbarile sa se faca de la palat? Ah, la mintea ta si a altor gigisti... auzi cica se lupta acolo sus :))) Karagandy, Silkeborg, Nordsjaelland, etc. numai echipe una si una care umilesc jucaria ciobanului :))) ba cat de prost poti fii :)))

Lasa ca se lupta CSA acolo sus... cu Progresul Spartac. Mare-i gradina!

Aciduzzu
Aciduzzu  •  19 August 2023, 22:31
Postat de dr.jivago pe 19 August 2023, 18:22

Dar tu cu cine te lupti Greucene ? Cu cine se lupta csa ul ?Ca nu va inteleg sârguinta , constanța in a da replici pe marginea jocului Stelei.. Incercati , va scremeti chiar sa fiti savurosi , aveti axiome de necombatut: gigisti ,ciobani ,oi... Frumos ,tata! Stati b8ne la temele pastorale... Bref! Si totusi sunteti niste suflete chinuite ,urla in voi nevolnicia , aveti lucruri ieftine cu care ,,va colorati ,,viata... Veti sucomba iremediabil !

Băi băiete , tu ești prost iremediabil ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează